JOCURI CU EXTRATERESTRI ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri cu extraterestri (90 rezultate)

jocuri cu extraterestri

Ursul Aventuros 2

Extraterestrii incearca din nou sa puna stapanire pe Pamant! Ajuta ursul sa distruga creaturile ciudate, sa adune stelele si monedele pentru a-si mari puterile si a putea opri invazia odata pentru totdeauna!

Masina Distructiva 2

Condu o masina puternica si salveaza-l pe Fluffy de extraterestrii malefici ce vor sa-l transforme intr-un monstru oribil. Porneste motorul si treci prin inamicii tai, sari peste obstacole, aduna bonusuri si impusca tot ce-ti sta in cale. Joaca mini jocurile de unde poti sa castigi extra bonusuri sau bani, upgradeaza-ti masina si ia-l inapoi pe Fluffy!

Extraterestrul Aventuros

Acest extraterestru aventuros a ajuns pe Pamant si trebuie sa gaseasca portalul pentru a-l duce inapoi acasa. Ajuta creatura haioasa sa sara peste obstacole si sa colecteze toate obiectele aurii ca sa-si duca pana la capat misiunea. Evita monstrii sau capcane si distreaza-te cu eroul din alta lume!

Extraterestrul Haios

Un extraterestru s-a ratacit pe Pamant si vrea sa se duca inapoi acasa, dar nu stie cum sa ajunga la nava sa. Ghideaza-l pe eroul nostru haios spre ozn cu o trambulina. Aduna toate stelele, protejeaza-l de tepi, ai grija sa nu cada de pe stanci si impinge-l in nava spatiala pentru a-si lua zborul catre casa.

Extraterestrii Haiosi

O nava extraterestra a descoperit o planeta cu dulciuri si bomboane, iar echipajul este foarte infometat. Ajuta creaturile haioase sa manance tot si sa se intoarca inapoi la nava lor. Joaca-te cu diferite tipuri de extraterestrii care pot sa sara, sa zboare, sa explodeze sau sa isi schimbe forma si aduna toate bomboanele.

Ursul Aventuros

Extraterestrii incearca sa puna stapanire pe Pamant, insa un urs aventuros are la indemana un pistol laser pe care il va folosi impotriva lor. Distruge creaturile ciudate, aduna stelele si monedele pentru a-ti mari puterile si opreste invazia!

Echipa Super Eroilor 2

O echipa de super eroi trebuie sa lupte impotriva unor noi inamici care ataca Pamantul, iar acestia sunt mai numerosi decat au crezut eroii nostri. Extermina extraterestrii malefici inainte ca acestia sa se transforme in creaturi periculoase si foloseste puterile super eroilor pentru a ataca tinta. Lucrul in echipa si precizia sunt foarte importante in terminarea fiecarei misiuni si invingerea inamicilor tai.

Transmorpher 3

Joaca rolul unui extraterestru care se poate transforma in mai multe creaturi in noua parte a jocului logic Transmorpher. Exploreaza o planeta ciudata, incearca sa evadezi prin schimbarea mecanismelor si absoarbe alte creaturi pentru a le folosi puterile. Foloseste fiecare creatura ca sa ajungi cu bine la iesire, colecteaza toate stelele, iar prietenul nostru va fi liber din nou.

Cowboy vs Martieni

Acest cowboy trebuie sa apere Vestul Salbatic de extraterestrii si are nevoie de ajutorul tau pentru a scapa de martieni. Impusca invadatorii si gaseste mecanismele corecte ca sa folosesti cat mai putina munitie pentru un scor perfect. Distruge martienii si elibereaza Vestul Salbatic de inamicii periculosi.