JOCURI CU HALLOWEEN ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri cu halloween (20 rezultate)

jocuri cu halloween

Super Scary Stacker

In aceasta versiune infricosatoare de Halloween a jocului Super Stacker, trebuie sa pastrezi echilibrul formelor punandu-le unele peste celelalte.

Arcas de Halloween

Pregateste-te sa tragi cu arcul in spirite buclucase de Halloween! Tinteste cu precizie ca sa nimeresti stafiile in cel mai scurt timp si elimina-le pe toate. Incearca sa treci de obstacolele din drum si gaseste dovleacul ascuns. Testeaza-ti indemanarea in acest joc nou si nu lasa fantomele sa bantuie noaptea pana la nesfarsit!

Zombi Karting

Un super joc 3d cu masini si zombie de Halloween! Distractia e in toi pentru ca trebuie sa iti intreci adversarii la karting, sa culegi dovleci, sa te deghizezi si sa castigi bonusuri! Apasa acceleratia si demareaza!

Motociclism de Halloween 2

Esti un cascador costumat in schelete cu cap de dovleac in taramul cuprins de spiritul Halloween. Pregateste-te pentru o cursa infernala, plina de cascadorii pe motocicleta si de dulciuri primite pentru performanta deosebita in costumatia infricosatoare. Ai grija sa nu te rastorni sau sa cazi cu motocicleta pentru ca vei pierde jocul.

Craniul fara Stapan

In noaptea de Halloween, ajuta craniul sa isi gaseasca stapanul si sa ajunga la el folosindu-se de gravitatie si de legile fizicii. Elimina bucati de lemn si actioneaza diverse obiecte din nivel pana gasesti solutia ca sa aduci craniul la stapanul sau in jocuri logice de halloween.

Jack - Dovleacul din Iad 2

Jack este scheletul cu cap de dovleac infricosator care vrea sa evadeze din iad. Pe parcursul jocului culege suflete cu care se poate dezvolta, isi gaseste diverse ajutoare care sa il ajute in aventura si traieste tot felul de peripetii. Ajuta-l sa evadeze din iad!

Jack Dovleacul din Iad

Dovleacul din iad pleaca intr-o misiune speciala de Halloween. Un joc de aventura special care are ca scop evadarea din iad ajutandu-te de mecanismele oferite in decor ca sa depasesti obstacolele si sa treci nevazut peste inamici periculosi. Jocul online are cateva lucruri foarte interesante si infricosatoare, de exemplu scheletul isi scoate capul de dovleac ca sa poata rezolva unele incurcaturi.