JOCURI CU INSECTE ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri cu insecte (12 rezultate)

jocuri cu insecte

Nightflies 2

Lumineaza orasul cu ajutorul musculitelor in partea a doua a jocului Nightflies si elibereaza calea pentru a lua becurile lipsa. Foloseste gargaritele ca sa scoti lemnele din drum, iar musculitele vor putea sa adune sursa de lumina pentru lampi.

Nightflies

Nighflies este un joc logic si creativ. Trebuie sa folosesti gargarite pentru a elibera becuri pe care musculitele le vor lua si le vor monta in felinare in jurul carora se vor invarti noaptea. Plaseaza corect gargaritele astfel incat ele sa poata trage obiectele fara sa sparga becurile.

Ultimul Refugiu

Ultimul refugiu al omenirii este in pericol si tu esti singurul care poate dezvolta o strategie de aparare menita sa il salveze de atacurile insectelor extraterestre. Apara baza omenirii cu turnuri si mentine-le intregi, repara-le si imbunatateste-le ca sa faca fata falurilor de monstrii.

Broscuta Lacoma

Broscuta mananca muste pe insula, de obicei are ce manca dar acum parca este mai lacoma ca niciodata. Ajut-o sa manance toate mustele din fiecare nivel ca sa se simta satula si tu vei lua multe puncte care te vor ajuta sa termini jocul.

Goldseed

Ajuta elfii sa transporte din mana in mana Bobul de Aur si sa-l urce cat mai sus posibil! Evita paianjenii si insectele malefice, pentru ca iti vor inghiti bobul si vei pierde o viata.

Beetle Run

Jocuri de gandire! Ajuta-l pe Fred gandacul sa aduca bila in locuinta sa din pamant in cel mai scurt timp posibil.

Through The Machine

Jocuri de aventura! Evita obstacolele sau mecanismele si incearca sa supravietuiesti trecerii prin fabrica plina de pericole!

Mighty Spidy

Pentru a termina jocul si pentru a te orienta, foloseste-te de harta aflata in dreapta-sus si ajuta paianjenul dragut sa prinda toate insectele.

Fire Flies

Aprinde numarul necesar de licurici din fiecare nivel!

Gandacii Bionici

Croieste-ti drum printre gandacii bionici inamici, aduna bonusurile si fi eroul zilei!