JOCURI CU MANCARE ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri cu mancare (63 rezultate)

jocuri cu mancare

Hotelul lui Ben

Esti manager intr-un hotel restaurant. Tot tu trebuie sa intampini clientii, sa ii duci in camera sau sa ii pui la masa si apoi sa le aduci pranzul proaspat gatit. Aventura incepe atunci cand trebuie sa te misti foarte repede pentru a servi clienti mereu grabiti. Distribuie camerele eficient si beneficiaza de bonusuri la fiecare nivel!

Restaurantul cu Spaghete

In jocul de aventura de astazi, trebuie sa ajuti ursul panda sa serveasca clientii cat mai repede, sa castige bani, sa cumpere lucruri noi si sa transforme restaurantul intr-unul cat mai prosper.

Restaurantul lui Sue

La restaurant Sue trebuie sa gateasca manacre fast food. Opreste la timp benzile cu alimente si alege ingredientele corecte pentu sandwich-ul cerut de client.

Diner Dash

Diner dash este unul din cele mai celebre jocuri simulatoare cu restaurant si gatit. Esti chelnerita si trebuie sa asezi clientii la masa, sa le iei comenzile, sa le duci mancare si sa le iei nota apoi sa cureti masa. Toate acestea foarte rapid pentru a strange destui bani ca sa imbunatatesti restaurantul si sa treci mai departe.

Restaurantul Familiei

Restaurantul familiei trebuie reabilitat, tu esti ultima speranta, va trebui sa servesti diverse feluri de mancare, sa le gatesti si sa incasezi banii. Fi gata de aceasta aventura, ai nevoie de concentrare maxima pentru a prepara.

Prepara Hamburgerul

Gateste hamburgerul asa cum ti se explica in acest fast food virtual. Ai multe feluri de mancare la dispozitie, nu le incurca.

Hamburgeri Ciudati

Un restaurant fast food pentru zombie gateste hamburger intr-un mod mai aparte, in loc de obisnuitele ingrediente aici i degete si carne de om, serveste clientii cu mancare zombi si vei primi destui bani ca sa treci nivelul.

Pisica Sushi

In acest joc cu bucatarie sushi trebuie sa umpli burta pisicii colectand sushi. In functie de indemanare vei castiga puncte bonus pentru sushi si pisica va fi satula.

Restaurantul cu Sushi

In acest joc ai o afacere cu un restaurant sushi. Trebuie sa prepari sushi in functie de cum iti vin clienti. Ai grija sa nu gresesti retetele si sa servesti fiecare fel de mancare cat mai rapid sau clientii se vor enerva.

Shaggy`s Midnight Snack

In acest joc de gandire, Shaggy este somnambul iar tu trebuie sa-l ajuti sa evite capcanele si sa colecteze mancarea. Plaseaza actiunile din partea stanga pe suprafata de joc si aduna cheia din fiecare nivel pentru a putea deschide usa secreta.