JOCURI CU MANCARE ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri cu mancare (63 rezultate)

jocuri cu mancare

Fury Officer

Un joc de actiune in care trebuie sa bati si sa elimini toti inamicii din firma! Colecteaza mancarea pentru a prinde putere.

Farm Mania

Un joc nou de aventura in care trebuie sa plantezi si sa vinzi produse, sa hranesti animale, sa prepari mancare si sa castigi banii necesari pentru ca ferma ta sa devina cunoscuta.

Bar B Que

Incearca sa prepari cat mai bine mancarea, sa o servesti cat mai repede clientilor si sa castigi bani pentru a-ti moderniza restaurantul.

Top Bun

Ajuta-i pe Wallace si Gromit sa prepare mancarea cat mai bine, sa adauge ingredientele si sa le bage in masina cat mai repede posibil!

Beach Cafe

Preia comenzile si serveste clientii cat mai rapid posibil. Nu-i lasa sa astepte prea mult, altfel vei pierde o viata!

Pizza Pronto

Prepara pizza dupa reteta, cumpara produse si multumeste-ti clientii pentru ca restaurantul tau sa devina cel mai cunoscut.

Jelly Towers

Construieste turnuri din jeleu in asa fel incat sa-l poti hrani pe Jydra, monstrul cu un ochi! Nu uita, jeleurile trebuiesc asezate cat mai stabil!

Cafe Waitress

Incheiem saptamana cu un joc de aventura! Preia comenzile cat mai rapid posibil si incearca sa multumesti toti clientii.

Mahjong Burger

V-am preparat jocuri de aventura! Selecteaza doua produse de acelasi fel si prepara mancarea inainte ca acestea sa cada de pe banda!

Papa Pizzeria

Vrei jocuri pentru a invata sa faci bani in vacanta?:) Prepara cele mai bune feluri de pizza, multumeste-ti clientii si strange cat mai multi bani!