JOCURI CUPA MONDIALA 3D ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri cupa mondiala 3d (9 rezultate)

jocuri cupa mondiala 3d

The Champions 2016

Cel mai bun joc de fotbal 3D revine cu un nou titlu! Ajuta-ti campionii sa domine intreaga lume a fotbalului castigand cupa mondiala in urma a 29 de meciuri. Fa rost de cele 20 de upgrade-uri ce includ 4 antrenori extrem de talentati, numai cu ajutorul lor vei putea fi indrumat spre succes. Descopera toate meciurile si completeaza misiunile in noul The Champions 2016 - World Domination!

The Champions 4 - World Domination

Cel mai bun joc de fotbal 3D revine cu un nou titlu! Ajuta-ti campionii sa domine intreaga lume a fotbalului castigand cupa mondiala in urma a 29 de meciuri. Fa rost de cele 20 de upgrade-uri ce includ 4 antrenori extrem de talentati, numai cu ajutorul lor vei putea fi indrumat spre succes. Descopera toate meciurile si completeaza misiunile in noul The Champions 4 - World Domination!

Penalti la Cupa Mondiala

Alege-ti echipa de fotbal preferata si intra in Campionatul Mondial. Trebuie sa dai cele mai multe goluri la poarta, asa ca seteaza unghiul si directia cu grija si suteaza spre portar. Invinge echipa adversa si avanseaza in campionat pentru a castiga jocul de sport.

Campionatul Mondial 2010 - 3D

Unul din cele mai bune jocuri fotbal la momentul lansarii, cupa mondiala 2010! Alege echipa preferata si joaca cu campionii tai in cele 7 meciuri din cupa mondiala 2010. Castiga finala pentru a ridica trofeul in numele tarii favorite!

Puzzle Soccer

Un joc de gandire in care trebuie sa alegi echipa favorita si sa elimini toate mingiile de pe teren pentru a castiga Cupa Mondiala. Din categoria jocuri fotbal acesta este mai degraba un puzzle foarte interesant cu o competitie fotbalistica.

Tennis Master

In acest joc de sport trebuie sa iesi invingator in toate meciurile de tenis pentru a castiga Cupa Mondiala!

Cupa Mondiala

Castiga Campionatul Mondial de fotbal.