JOCURI DE INGRIJIT ANIMALE ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri de ingrijit animale (5 rezultate)

jocuri de ingrijit animale

Fermier Virtual

Un nou joc in care iti creezi propria ferma si faci tot ce este nevoie ca sa o dezvolti si sa o imbunatatesti. Cresti legume si fructe, le aduni, plantezi pomi fructiferi, cresti animale si le ingrijesti, totul pentru trofee si upgrade-uri. Aduna-ti prietenii sa joace cu tine si sa isi faca propriile ferme ca sa va ajutati. Construieste cea mai frumoasa ferma din lume!

Sue si Salonul Animalelor

Sue si-a deschis un salon de infrumusetare pentru animale. Fiecare catel trebuie ingrijit individual. Ei trebuie spalati, tunsi si apoi decorati cu un accesoriu. Trebuie sa fi foarte rapida ca sa ii poti pune inapoi pe banda.

Ingrijeste Catelusii

Detii acest salon de infrumusetare pentru catei si trebuie sa ingrijesti fiecare catelus incredintat. Joaca acest simulator contra timp sau in alte versiuni puse la dispozitie.

Farm Mania

Un joc nou de aventura in care trebuie sa plantezi si sa vinzi produse, sa hranesti animale, sa prepari mancare si sa castigi banii necesari pentru ca ferma ta sa devina cunoscuta.

Farm Frenzy 2

Ai grija de animale, hraneste-le cat mai bine, vinde produsele si castiga bani pentru extinderea si modernizarea fermei.