JOCURI DE INGRIJIT BEBELUSI ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri de ingrijit bebelusi (6 rezultate)

jocuri de ingrijit bebelusi

Gradinita de Copii

Ingrijeste copiii pentru a deveni proprietarul unei mari gradinite. In acest joc de simulare fiecare copilas trebuie bine ingrijit. Vei avea parte de o adevarata aventura.

Ingrijeste Bebelusii

Esti proprietarul unui loc de ingrijit copii si trebuie sa preiei bebelusii si sa-i plasezi in paturi, pentru lucrul asta primesti puncte de la mamici si poti trece la urmatorul nivel.

Ingrijeste Copilul

Ingrijeste beblusul intr-o casa in care ai totul al dispozitie. In acest simulator trebuie sa indeplinesti anumite sarcini pentru a completa aventura.

Super Bona

Ingrijeste copiii pe care mamica ti i-a incredintat, fi o bona buna in aceasta aventura pentru a primi puncte bonus si pentru a implini fiecare nivel al simularii de ingrijit bebelusi.

Asistenta de Copii

In acest joc de ingrijit bebelusi esti asistenta medicala intr-un spital. Ai rolul unei bone si trebuie sa ai grja de fiecare bebe adus in spital si sa ii satisfaci nevoile. Ai grija sa fi rapida pentru ca altfel vor plange si vei pierde puncte, la fel se intampla si daca gresesti nevoile.

Super Babysitter

Ai grija de copii cat mai bine, ofera-le tot ce isi doresc, pana cand mama lor se intoarce si dovedeste ca esti cea mai buna dadaca!