JOCURI DE PERSPICACITATE ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri de perspicacitate (27 rezultate)

jocuri de perspicacitate

Vacuta Isteata

Rostogoleste vacuta pana la sticla goala si umple-o cu lapte. Unele elemente din decor te vor ajuta iar altele vor trebui sterse. Fa o strategie pentru fiecare nivel ca sa poti rostogoli vacuta la sticla. Construieste podulete din busteni, foloseste lifturi din natura si, cel mai important, distreaza-te!

Aventurile Pistolarului

Ajuta pistolarul sa se intoarca acasa din fiecare aventura in care pleaca. Treci la actiune repede pentru ca nu stii niciodata ce poti pierde daca nu te misti. Un joc logic care iti va cere multa perspicacitate pentru a pune cap la cap cursul logic al lucrurilor. E ca un puzzle dintr-o viata.

Dublox

Dublox este un joc de logica in care iti vei pune la incercare capacitatea de concentrare. Condu Dubloxul format din patratelele galbene si suprapune-le cu cuburile rosii pentru a termina fiecare nivel. Ai grija la suprafetele de sticla! Butoanele aparute pe cuburi iti ofera diferite avantaje. Cu o gandire analitica vei lua medalia de aur!

Logica Instalatiilor

Invata logica instalatiilor de apa. Foloseste cu inteligenta recipientele, tevile si celelalte instrumente date in joc pentru a strange toata apa. Ai grija sa nu versi niciun strop sau vei repeta nivelul. Fii inventiv si termina toate nivelele dovendindu-ti capacitatea de a rezolva misiuni logice dificile.

Mecanismul Perfect

Trebuie sa adaugi in mod logic piesa lipsa din mecanismul perfect pentru a influenta traseul bilei astfel incat sa ajunga in gaura. Instaleaza mecanismul ca pe un puzzle si gaseste locul pieselor lipsa. Uneori este necesar sa influentezi si alte obiecte din joc pentru a lovi bila sau pentru a opri diverse mecanisme care vor ajuta la perfectionarea intregului sistem.

Sageti Ucigase 2

Elimina toti adversarii cu pistolul tau cu sageti, setand unghiul perfect si alegand lovitura corecta. Crezi ca poti sa ii impusti pe toti dintr-o singura lovitura?

Mingea Inteligenta

In acest joc de gandire, trebuie sa ajungi cu mingea mov la tinta fiecarui nivel. Foloseste mouse-ul pentru a te agata de obiecte si incearca sa atingi tinta din cat mai putine click-uri posibile.

Razbunarea Obiectelor

Obiectele violet au invadat lumea celor verzi si albastre! Foloseste-ti indemanarea si inteligenta pentru a le scoate in afara suprafetei de joc.

Echilibru perfect 3

In aceasta a treia parte a jocului de gandire Echilibru Perfect, trebuie sa rotesti si sa asezi toate piesele astfel incat totul sa fie in perfect echilibru in toate cele 60 de noi nivele. Incearca sa adaugi diamantele pentru a putea descuia si celelalte nivele mai dificile.

Evadarea Bilelor

Roteste tabla de joc in asa fel incat bilele colorate sa poata ajunge la balonul albastru. Colecteaza stelutele, evita bombele si incearca sa termini toate cele 40 de nivele ale acestui joc de gandire.