JOCURI FARM ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri farm (7 rezultate)

jocuri farm

Farm Connect

Conecteaza animalutele din acest joc distractiv numit Farm Collect. Potriveste toate piesele identice de mahjong!

Fermier Virtual

Un nou joc in care iti creezi propria ferma si faci tot ce este nevoie ca sa o dezvolti si sa o imbunatatesti. Cresti legume si fructe, le aduni, plantezi pomi fructiferi, cresti animale si le ingrijesti, totul pentru trofee si upgrade-uri. Aduna-ti prietenii sa joace cu tine si sa isi faca propriile ferme ca sa va ajutati. Construieste cea mai frumoasa ferma din lume!

Cainele Nebun

Pune-te in pielea lupului pentru acest joc si incearca sa prinzi toata oile fara ca fermierul sa te vada, ai grija, pusca pe care o poarta nu e doar pentru impresie artistica. Insa il poti surprinde ba chiar si musca din spate cu ajutorul indemanarii tale si a agilitatii. Pe drum incearca sa colectezi si merele sau stelutele pentru diverse bonusuri.

Motociclistul Fermier

Capite de fan, praf, animale si alte obstacole iti stau in cale in cursa ta cu motociclete de la ferma. Depaseste obstacolele prin cascadorii interesante si condu motocicleta cu maxima atentie. Ai girja sa nu lovesti animalele in cadere din cascadorie pentru ca o vei lua de la ultimul steag de salvare. Aduna banii de pe traseu si termina cursa moto nevatamat si cu motocicleta intreaga.

Ingrijeste Bolnavii

Esti doctor si asistenta medicala intr-un spital. Trebuie sa ingrijesti pacientii bolnavi care vin la spital si sa ii insanatosesti. Pentru a face asta pune pacientii pe scaunul asistentei, pentru a verifica daca au febra, apoi muta-i in pat. Click pe bolnav pentru a stabili diagnosticul si fugi cu acesta la farmacie si intoarce-te cu aceasta pentru a externa pacientul.

Farm Mania

Un joc nou de aventura in care trebuie sa plantezi si sa vinzi produse, sa hranesti animale, sa prepari mancare si sa castigi banii necesari pentru ca ferma ta sa devina cunoscuta.

Farm Frenzy 2

Ai grija de animale, hraneste-le cat mai bine, vinde produsele si castiga bani pentru extinderea si modernizarea fermei.