JOCURI FOTBAL PENALTI ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri fotbal penalti (8 rezultate)

jocuri fotbal penalti

Football Penalty Go!

Poti sa dai mai multe goluri decat celelalte echipe? Incearca sa dai goluri fara a da in ceilalti jucatori sau sa fie blocate de portar!

Lovituri Penalti

Joaca fotbal alaturi de echipe vestite precum Real Madrid, Chelsea sau Ajax. Gaseste unghiul potrivit si suteaza la poarta pentru a da cat mai mai multe goluri. Cand vine randul echipei adverse, intra in rolul portarului si fa tot ce trebuie ca sa nu lasi mingea sa intre in poarta.

Penalti la Cupa Mondiala

Alege-ti echipa de fotbal preferata si intra in Campionatul Mondial. Trebuie sa dai cele mai multe goluri la poarta, asa ca seteaza unghiul si directia cu grija si suteaza spre portar. Invinge echipa adversa si avanseaza in campionat pentru a castiga jocul de sport.

Penalti Distractiv

O caricatura de fotbalist incearca sa bage mingea in poarta din pozitie de penalti cu diferite obstacole inaintea portii. Trebuie sa ai un sut perfect care sa treaca peste obstacol dar sa coboare suficient de repede incat sa intre mingea in poarta si sa dai gol din penalti! Un joc de fotbal amuzant dar si destul de complicat, special pentru amatorii acestui sport.

Penalti Euro 2012

Europenele de anul acesta au dat batai de cap echipelor deoarece majoritatea au ajuns in situatii de penalti la finalul partidei. Incearca sa salvezi situatia prin a nu rata penaltiurile si a ajuta echipa ta sa castige. In jocuri fotbal este important fiecare gol iar un penalti este de obicei un moment crucial.Ocupa-te tu de lovituri la poarta si da cat mai multe goluri pe care portarul sa nici nu le observe si sa castigi Euro in jocuri sport 2012!

Fotbal penalti

In acest joc de fotbal trebuie sa-ti duci echipa favorita catre titlul de campioana. Loveste mingea de la penalty, apara cu portarul, fii un adevarat star pe terenul de joc si domina toti marii fotbalisti in jocuri fotbal.

Super penalti

Inscrie din penalty, cu efect, prin suturi incredibile. Poti regla sutul pana in detaliu, Alegi felul de lovitura, cum atingi mingea si unde o trimiti pentru a invinge portarul advers. Fi regele terenului si jucator invingator la jocuri fotbal.