JOCURI LOGICE SI PUZZLE ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri logice si puzzle (90 rezultate)

jocuri logice si puzzle

Jelly Madness

Jelly Madness este un joc haios unde trebuie sa faci perechi de jeleuri colorate pentru a le elimina. Aranjeaza jeleurile de aceeasi culoare, scapa de monstrii gelatinosi si placile din drum pentru a termina nivelele. Distreaza-te in acest joc logic plin de jeleuri deliciose!

Muhammad Ali: Puzzle King

Antreneaza-te cu cel mai cunoscut boxer din intreaga lume, Muhammad Ali, si combina elementele logice pana iti infrunti adversarul!

Mahjong Jong

Incearca sa scapi de toate placile Mahjong din acest joc logic distractiv! Ai multe nivele diferit organizate prin care trebuie sa treci, asa ca grupeaza placile cu aceleasi simboluri si scapa de ele cat mai rapid!

Bubble Charms

Aseaza bulele de aceeasi culoare una langa cealalta pentru a le sparge in acest joc logic nou distractiv! Schimba bulele intre ele atunci cand ti se pare ca una nu merge si incearca sa ai cel mai mare scor posibil!

Mr. Splibox 2

Insoteste-l pe eroul nostru intr-o noua aventura unde va trebui sa-si salveze prietenii din mainile Astronautului Fumator. Foloseste clonele Splibox pentru a crea drum catre portal si evita atacurile inamicilor tai din labirinturile periculoase. Incearca sa aduni monedele ca sa ai un scor perfect si salveaza-ti prietenii!