JOCURI MARIO ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri mario (23 rezultate)

jocuri mario

Mario pe Schiuri

Astazi in jocuri Mario avem parte de o aventura inedita, acesta se va urca pe snowboard si va incerca sa doboare liniile de finish in acest sport. Ajuta-l pe instalator sa treaca peste obstacole, sa-si mentina echilibrul si in acelasi timp sa ia monedele de pe traseu care ii vor asigura un punctaj bun. Daca te vei rasturna vei pierde nivelul.

Marionetele

In acest joc de gandire, trebuie sa tragi cu marionetele in tinta fiecarui nivel! Seteaza puterea si tinteste cat mai bine pentru a termina cat mai repede cele 50 de nivele.

Aventurile lui Mario 2

In acest joc de aventuri cu super instalatorul, trebuie eviti ori sa distrugi toti inamicii si sa colectezi toate stelele galbene pentru a putea debloca intrarile spre celelalte lumi fantastice. Incearca sa termini fiecare nivel in cel mai scurt timp posibil.

Aventurile lui Mario

In jocuri mario trebuie eviti ori sa distrugi toti inamicii, sa colectezi toate stelele galbene din fiecare nivel si sa deblochezi intrarile spre celelalte 10 lumi fantastice. Aceasta este o varianta a jocului clasic in care instalatorul exploreaza lumea in cautarea printesei.

Super Mario World Flash 2

Un joc nou de aventura cu jocuri mario in care acesta trebuie sa evite sau sa distruga inamicii sarindu-le in cap, ca in varianta clasica, intre timp trebuie sa colecteze cat mai multe monezi si sa parcurga toate cele 32 de nivele ca sa poata cuceri printesa ca un erou.

Mario Forever Flash

Un joc nou de aventura in care eroul instalator trebuie sa-si salveze printesa rapita de King Bowser Koopa. Apasa tasta Z pentru start si pregateste-te de actiune pentru ca in jocuri Mario trebuie sa invingi inamicii si sa explorezi fiecare nivel in cautarea bonusurilor ascunse.

Mario Combat

O piesa plina de actiune din categoria jocuri mario, acesta este un luptator foarte priceput si poarta in razboi continuu cu testoasele suparate. Ajuta eroul sa invinga toate broastele testoase si sa sara de pe mal pe mal pentru ca lava aceea este foarte incinsa.

Super Mario World Flash

Jocuri mario clasice in varianta flash. Eroul instalator a plecat in cautarea printesei in jocuri mario si trebuie sa o gaseasca invingand in calea sa o multime de inamici. Exploreaza toate lumile prin care treci si cauta mereu banutii aurii si canalele in care te poti baga pentru a avansa mai usor.

Mario Starcatcher 2

Cunoscutul instalator din jocuri Mario trebuie sa atinga o steluta mare si galbena in fiecare nivel pentru a isi asigura trecerea in urmatoarea aventura. In drumul sau spre steluta cea mare, va colecta multi alti banuti mici, ca bonus.

Super Mario Bounce

In jocuri mario mai nou acesta este un saritor foarte bun si trebuie sa culeaga bine-cunoscutii banuti aurii dar si steluta verde care iti asigura trecerea la urmatorul nivel. Ajuta-l pe eroul din jocuri mario sa culeaga steluta verde din fiecare nivel din cat mai putine sarituri! Nu uita bonusurile!

Despre jocuri mario

Legendarul Mario e aici in aventuri noi si distractive numai pentru tine! In jocuri mario online poti traversa trasee dificile pe motocicleta, pe schiuri, dar poti intalni haiosul instalator si in clasica sa misiune de a o gasi pe printesa Peach. Depaseste toate obstacolele cu Mario si ajuta-l sa omoare inamicii care vor sa il opreasca in drumul sau spre castel. Jocurile Mario gratis sunt distractive si colorate asa ca nu ezita sa intri in universul personajului mult iubit.