JOCURI MOTOCICLETE ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri motociclete (90 rezultate)

jocuri motociclete

Motociclism pe Insula

In jocuri cu motociclete astazi vei conduce pe teren accidendat intr-o insula tropicala. Plina de aventuri, cursa trebuie terminata cat mai repede si fara sa lovesti motocicleta sau sa ranesti conducatorul ei. Condu cu grija dar fi rapid.

Elful Motociclist

In jocuri cu motociclete astazi trebuie sa ajuti elful, ajutor al lui mos craciun, sa ajunga la fabrica de cadouri pe diferite rute. Fiecare nivel reprezinta o ruta pe teren accidentat si plin de obstacole pe care tu trebuie sa le depasesti conducand motocicleta responsabil dar si rapid.

Motocross pe Plaja

Porneste intr-o cursa electrixzanta pe diverse trasee dificile. Accelereaza motocicleta si depaseste-ti adversarii realizand un timp mai bun pe fiecare tur. Pe parcurs incearca sa colectezi cat mai multe bonusuri pentru puncte extra. Nu uita de trucurile pe care le poti face in timp ce esti in aer.

Mario pe Motor

Categoriile de jocuri mario si jocuri motociclete se intalnesc intr-o editie amuzanta a lui Mario, de data aceasta alearga pe un motor in viteza culegand de pe drum deja cunoscutii banuti aurii. Ajuta-l pe Mario sa tina motocicleta pe traseu si sa nu se dezechilibreze in urma obstacolelor greu de depasit.

Motociclism de Halloween

Esti un motociclist cascador de succes si ai decis sa petreci halloweenul in felul tau, facand jocuri pe motocicleta deghizat intr-un dovleac infricosator si adunand dulciuri de Halloween. Sarbatoarea de groaza este si mai infricosatoare atunci and faci cascadorii in aer cu cap de dovleac scobit si aduni acadele vesel colorate intr-un decor horror.

Motocicleta Exploratorului

Astazi in jocuri online cu motociclete esti un fel de Indiana Jones. Explorezi tinuturi pustii dar pline de obstacole si descoperi mereu lucruri noi in drumul tau de explorator. Mergi cu viteza si nu lasa motocicleta sa iti scape de sub control, nici o cazatura nu e gratis, vei fi penalizat.

Cyclomaniacs 2

A doua varianta a deja cunoscutului joc Cyclomaniacs vine cu o multime de trasee noi si multi motociclisti pe care ii dobandesti odata cu castigarea pozitiilor fruntase in jocuri motociclete si atingerea numarului de cascadorii pentru fiecare traseu in parte. Cyclomaniacs 2 este un joc foarte complex cu motociclete, biciclete si tot felul de vehicule pe doua roti, poate fi amuzant dar si complicat de upgradat.

Super Mario Motociclist

Accelereaza motocicleta si parcurge alaturi de Mario fiecare traseu. Realzieaza cascadorii, scoate un timp cat mai bun si colecteaza puncte bonus pe parcurs. Pastreaza-ti echilibrul pentru a rezolva fiecare nivel.

Motociclete Speciale

Condu pe teren accidentat in jocuri cu motociclete si depaseste obstacolele de pe traseu. Ai grija sa conduci cu indemanare si dupa fiecare nivel sa faci upgrade-uri ca sa poti tine pasul cu urmatoarele provocari. Nu exagera cu viteza, ai o motocicleta puternica.

Cascadorul Barny

Urca-te pe motocicleta si arata-ne indemanarea ta in jocuri motociclete. Fa cascadorii si pastreaza-ti echilibrul in aer sau pe drumul plin de obstacole. Mergi cu viteza pentru a duce motoreta catre linia de finish intr-un timp record.

Despre jocuri motociclete

Accelereaza, tine-ti echilibrul si treci prin cele mai adanci prapastii pe doua roti! Acum poti fi un motociclist desavarsit, trebuie doar sa alegi un joc cu motociclete online. Sari pe rampe, fa diverse cascadorii si nu te accidenta pentru ca vei pierde jocul. Drumurile sunt pavate cu obstacole pe care trebuie sa le depasesti, dar si cu recompense pe care trebuie sa le prinzi. Cursele necesita atentie asa ca nu te lasa influentat de ceilalti participanti si mentine traseul pentru a fi printre primii piloti castigatori in jocuri cu motociclete gratis.