JOCURI STRATEGIE ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri strategie (90 rezultate)

jocuri strategie

Atacul Demonilor

O floare demonica este darul perfect pentru o printesa, dar pentru a face rost de ea trebuie sa dai dovada de curaj si istetime. Lupta si distruge inamicii intr-un joc nou de strategie si actiune. Creeaza-ti propria armata puternica si upgradeaz-o daca vrei sa invingi, totodata poti folosi diverse strategii pentru o victorie sigura.

Turnurile Calabash

Pregateste-te sa iti aperi tinuturile in fata monstrilor inamici! Construieste turnuri de aparare intr-un nou joc de actiune si strategie si fii gata de lupta. Alege punctele cheie in care iti vei plasa turnurile si alcatuieste o armata puternica pentru a iesi invingator. Poti folosi turnuri cu magie, bombe sau soldati si le poti upgrada pe parcurs.

Razboiul Aerian

A zbura cu avionul poate fi periculos, mai ales cand esti in plin razboi! Impusca-ti inamicii, colecteaza bonusurile pentru a supravietui cat mai mult timp si castiga fiecare lupta. Deplaseaza-te strategic pentru a evita gloantele si cumpara upgrades, ca sa ajungi la destinatia finala trebuie sa fii din ce in ce mai puternic.

Regatul Solandia

In tinutul Solandia misiunea ta este sa elimini inamicii si sa cuceresti satele din imprejur. Creeaza-ti propria armata in mod strategic, ataca cu ajutorul unitatilor si mergi cat mai departe pe harta. Trebuie sa domnesti peste tot regatul, nu te da batut si pastreaza-ti concentrarea pe tot parcursul jocului de actiune daca vrei sa iesi invingator.

Lorzii Razboiului

Fii gata pentru lupte uimitoare in noul joc Warlords Epic Conflict! Infrunta-ti inamicii folosind strategic o armata cu soldati puternici, cucereste toate tinuturile si distruge fiecare unitate din tabara adversa. Upgradeaza-ti unitatile pe parcurs, iar sansele tale de a castiga intregul razboi vor fi din ce in ce mai mari!

Eroi de Legenda

Alege unul dintre cei trei eroi legendari si fii gata de lupta! Gaseste cea mai buna strategie, creeaza-ti propria armata si distruge inamicii care vin sa te atace. Pozitioneaza razboinici, arcasi sau magicieni in puncte cheie si mentine-le energia ridicata pe parcursul luptelor. Ca sa devii din ce in ce mai puternic pe parcursul jocului de actiune nu uita sa cumperi upgrades, acestea te vor ajuta sa iti indeplinesti misiunea.

GatherX

Pentru a taia uriasul vrej de fasole din acest joc de aventura iti trebuie o strategie buna, dar si o echipa de oameni muncitori! Nu e suficient un singur om asa ca pescuieste si sapa dupa minereuri pentru a face rost de bani cu care sa angajezi o intreaga echipa. Cumpara upgrade-uri cu banii castigati, numai cu ajutorul lor iti vei putea indeplini misiunea si vei putea taia periculosul vrej de fasole. Bafta!

Arme de Razboi

Elimina inamicii din laborator intr-un joc cu impuscaturi, soldati si misiuni periculoase! Foloseste super arme cu electricitate sau grenade, upgradeaza-le si nu rata sansa de a incerca diverse strategii prin care sa distrugi totul in cale. Uneori poti folosi chiar si acid pentru o lovitura mai eficienta, trebuie doar sa gasesti o modalitate prin care sa nu irosesti prea multa munitie.

Regele Distrugator 2

Trebuie sa traversezi marea pentru a-ti salva oamenii de la dezastru, insa Valerius cel malefic nu vrea sa iti vanda nava maritima de care ai nevoie. Singurul mod prin care poti face rost de ea e sa ataci inamicii fara mila. Foloseste tunul pentru a distruge cladirile si pentru a omori soldatii lui Valerius in noul joc logic. Upgradeaza-ti tunul si loveste in puncte strategice, soarta intregului regat depinde de tine.

Tesla: Razboiul Electricitatii

In acest razboi al electricitatii obiectivul este sa iesi din labirint in siguranta. Fii de partea lui Nikola Tesla, creeaza-ti propria armata formata din diversi soldati si doboara turnurile lui Edison. Pentru a fi mai puternic, upgradeaza-ti abilitatile si repara unitatile, iti trebuie doar putina strategie pentru a castiga jocul de actiune.

Despre jocuri strategie

Pune la cale planul de bataie pentru a-ti nimici oponentii in jocuri de strategie online. Fiecare rege trebuie sa isi apere teritoriul, asa ca fa fata atacatorilor si gaseste punctele cheie de pe teren pentru a-ti plasa turnurile de aparare si armata. Analizeaza situatia din fiecare joc de strategie gratis si fii cel mai bun lider pentru populatia ta, dar ai in vedere si cucerirea altor teritorii. Foloseste strategic arcasi, soldati, catapulte si diverse arme de asediu pentru a fi sigur ca vei iesi invingator din fiecare lupta.