JOCURI LABIRINT ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri labirint (80 rezultate)

jocuri labirint

Vex 3

Evita obstacolele periculoase si completeaza misiunile din acest joc de aventura pentru a evada din labirint!

Absorbed

Foloseste-te de tunul tau de absorbire pentru a duce pana la capat un experiment stiintific! Sari prin labirinturi, absoarbe si elibereaza obiecte ce te pot ajuta sa treci cu bine peste obstacole.

Ultimul Samurai

Joaca rolul ultimului samurai din lume si distruge-ti inamicii pentru a fi laudat de catre imparat. Mergi prin labirinturile fara sfarsit, aduna sulurile de hartie si ajunge la portal dupa ce iti termini misiunea.

Eroii din Iad 2

Distruge-ti inamicii si devino un erou al iadului in acest joc de actiune! Misiunea ta este sa cauti stapanii iadului si sa-i nimicesti pentru a primii puteri si personaje noi. Diescopera obiecte magice care sunt ascunse in cuferele de prin labirint si distruge toti monstrii din cale. Fiecare personaj are o putere diferita ce o poti folosi sa duci pana la capat lupta impotriva rebelilor.

Infinity Inc

In acest joc de actiune, misiunea ta principala este sa evadezi cladirea de birouri abandonata cu ajutorul clonarii, esti pregatit? Cheia supravietuirii este folosirea clonei pentru a scapa de obstacole si deschiderea usilor corecte.

Cavalerul Fantoma

Un spirit te aduce inapoi la viata pentru a salva regatul de vrajitorul malefic, Maji, iar acum misiunea ta este sa gasesti inamicul in temnita. Exploreaza labirinturile, nimiceste-ti adversarii si aduna comorile de pe drum care te pot ajuta sa treci la urmatorul nivel. Upgradeaza-ti armele si abilitatile pentru a-l invinge in final pe Maji.

Evadarea din Cutie

Ajuta-i pe acesti gandaci haiosi sa iasa din cutie! Gaseste diferite cai de a evada labirintul din carton si lanseaza-i pe gandaci in directia corecta. Poti sa te folosesti de ventilatoare pentru a-i face sa pluteasca, sa darame ziduri din zahar si sa colecteze stele. Sari din camera in camera si evadeaza din cutie!

Eroul Ayo

Sfera magica a vietii a fost furata, iar singurul care il poate ajuta pe rege sa o aduca inapoi este Ayo. Joaca rolul personajului principal in aceasta aventura plina de obstacole periculoase, inamici verzi si labirinturi care nu au sfarsit. Descopera cum poti supravietui aceasta calatorie si adu inapoi sursa vietii in regat.

Mr. Splibox 2

Insoteste-l pe eroul nostru intr-o noua aventura unde va trebui sa-si salveze prietenii din mainile Astronautului Fumator. Foloseste clonele Splibox pentru a crea drum catre portal si evita atacurile inamicilor tai din labirinturile periculoase. Incearca sa aduni monedele ca sa ai un scor perfect si salveaza-ti prietenii!

Detinutii Fugari 2

Cei doi puscariasi trebuie sa se intoarca inapoi in inchisoare pentru a-si elibera tatal si au nevoie de ajutorul tau ca sa duca pana la capat planul de evadare. Controleaza miscarile fiecarui detinut si foloseste puterile lor speciale ca sa ajungi la iesire teafar. Aduna sacii cu bani, evita obstacolele din drum si elibereaza-l pe tatal lor.