JOCURI LUPTA ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri lupta (90 rezultate)

jocuri lupta

Batalia din 1917

Lupta-te cu inamicii tai in Primul Razboi Mondial si du pana la capat toate misiunile! Intra in tanc si pune stapanire peste campul de lupta cu ajutorul soldatilor tai. Upgradeaza masina de lupta si armata pentru a castiga razboiul.

Arena Monstrilor 2

Creeaza monstri in laboratorul tau pentru a se lupta cu alte creaturi periculoase in noua versiune a jocului Arena Monstrilor. Incepe cu monstri simpli pe care ii poti modifica genetic cu timpul si vor deveni mai puternici. Cumpara upgrades, ai grija de monstrii raniti si creeaza-ti o armata invincibila.

Cavalerul Curajos 2

Ai fost ales de o vrajitoare puternica sa aperi regatul de monstri periculosi, iar acum e momentul sa te dovedesti demn de acest titlu. Distruge armatele inamicilor, deblocheaza personaje noi si upgradeaza-ti puterile pentru a deveni cel mai bun cavaler din tinut. Pregateste-te de lupta in acest joc nou de actiune si invinge creaturile malefice!

Armata Invincibila

Creeaza o armata de neoprit in acest joc nou de actiune si devino conducatorul multor tinuturi! Incepe-ti calatoria ca un comandant prin cumpararea primilor tai soldati si castiga batalii. Upgradeaza-to trupele, ia ostatici si creeaza o armata invincibila!

Armata Pisicilor 3

Vulpile viclene s-au aliat cu ratonii pantru a se razbuna pe regatul pisicilor in aceasta continuare a jocului Armata Pisicilor. Pregateste-te de lupta impotriva acestor creaturi haioase si protejeaza-ti regatul de atacurile lor. Fura echipamentul lor, colecteaza pesti si upgradeaza-ti abilitatile pentru a-i invinge pe inamici.

Lupta lui Bigotilyo

Familia lui Bigotilyo a fost rapita de inamicul sau, iar ca sa o salveze va trebui sa se lupte cu armate de demoni mustaciosi. Aduna inimi si gaseste cuferele ascunse pentru a folosi arme noi impotriva adversarilor periculosi. Insoteste-l pe Bigotilyo in aceasta aventura de neuitat si reuneste familia!

Lupta Jucariilor

Joaca rolul unui copil haios si lupta impotriva inamicului tau cu ajutorul unei armate de jucarii! Trimite-ti soldatii in actiune si construieste turnuri laser pentru a nimici toti invadatorii. Cumpara upgrades ca sa faci fata atacurilor si distruge castelul rivalului tau!

Armata Regala

Pregateste-te de o aventura extraordinara ce are loc pe o insula plina de monstrii periculosi si salveaza oamenii de stiinta pierduti pentru a deveni un erou! Alege cei mai indemanatici luptatori si distruge inamicii folosind magie, capcane, soldati sau arcasi. Condu armata regala si stabileste un plan de atac care ii va infrange pe adversarii tai!

Lupta Ursilor Panda

Ursi fiorosi au atacat planeta ursilor panda, iar acum singurul care ii poate salva este un erou mai neobisnuit, il vei ajuta in misiunea lui? Intra in lupta cu nava ta si impusca valurile de inamici. Cumpara upgrade-uri dupa fiecare batalie pentru a avea o nava indestructibila si ia inapoi bijuteriile furate.

Inamici pe Insule

Un viking malefic a inghetat insulele si a transformat oamenii in monstri, insa un luptator curajos va incerca sa-l invinga. Fa parte din batalie si aduna o armata de vikingi pentru a salva insulele invadate. Pune taxe pe fiecare insula eliberata ca sa primesti bani de noi upgrades pentru luptatorii tai.