JOCURI LUPTA ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri lupta (90 rezultate)

jocuri lupta

Atacul Pisicilor

Baza militara este atacata de catre pisici, asa ca pregateste-te sa te lupti cu acesti adversari periculosi! Alege cartile potrivite pentru a plasa arme in pozitii cheie, amesteca-le ca sa le schimbi si protejeaza baza. Deblocheaza carti noi dupa fiecare misiune terminata si invinge pisicile!

Echipa Super Eroilor 2

O echipa de super eroi trebuie sa lupte impotriva unor noi inamici care ataca Pamantul, iar acestia sunt mai numerosi decat au crezut eroii nostri. Extermina extraterestrii malefici inainte ca acestia sa se transforme in creaturi periculoase si foloseste puterile super eroilor pentru a ataca tinta. Lucrul in echipa si precizia sunt foarte importante in terminarea fiecarei misiuni si invingerea inamicilor tai.

Armata lui Lethal

Un vrajitor malefic vrea sa puna stapanire pe taramul regelul Edgar cu o armata de monstri, insa un luptator curajos ii va sta in cale si va incerca sa-l opreasca. Joaca rolul lui Lethal si invinge toate creaturile periculoase din regat impreuna cu razboinicii sai loiali. Castiga dupa fiecare batalie victorioasa bunuri pe care le poti folosi pentru a-ti creste puterile si descopera cine este inamicul principal in aceasta aventura.

Luptatorii din Asgard

Goblini au invadat Pamantul, iar acum sunt in drum spre Asgard gata sa distruga taramul zeilor. Devino un erou legendar si strange o armata de luptatori puternici pentru a pazi calea catre Asgard. Du pana la capat misiunile tale cu ajutorul vrajitorilor, arcasilor si razboinicilor curajosi si distruge valurile de inamici. Creeaza-ti propriul oras in Asgard cu bonusurile castigate si upgradeaza-ti armata ca sa invingi monstrii!

Blestemul Vrajitoarei

O vrajitoare se razbuna pe orasul care a vrut sa ii faca rau si isi trimite armata de monstri pentru a-l distruge. Joaca rolul primarului orasului si pazeste-ti orasul de creaturile invadatoare. Plaseaza luptatori curajosi in pozitii cheie pentru a-i invinge pe zombi si schimba bunurile tale cu un personaj misterios peantru a-ti creste puterile.

Lupta Eroilor

Echipeaza-te pentru lupta in acest joc nou de actiune si apara taramurile tale de catre inamici! Alege-ti arma si incearca sa-i invingi pe invadatori inainte ca acestia sa atace orasul. Trimite o armata puternica de luptatori, arcasi si vrajitori pentru a-ti ataca adversarii, upgradeaza-ti abilitatile si castiga razboiul.

Familia Descurcareata

Insoteste o familie curajoasa in misiunea lor de a-si salva copilul din mainile unor creaturi malefice. Impusca toti monstrii care iti stau in cale si aduna monede. Fiecare membru al familie are o arma speciala ce poate fi folosite in lupta pentru a invinge inamicul, asa ca ai grija sa le upgradezi.

Eroii Legendari

Porneste intr-o aventura de neuitat prin taramuri indepartate si devino eroul povestii! Invinge-ti inamicii in batalie si vindeca luptatorul de fiecare data cand este atacat. Upgradeaza-ti puterile cu banii adunati din lupte pentru a deveni mai puternic si distruge-ti adversarii.

Armata Pisicilor 2

Armata pisicilor trebuie sa infrunte din nou vulpile viclene care vor sa puna stapanire pe regatul lor. Pregateste-te de lupta, fura echipamentul inamicilor tai si antreneaza-ti echipa. Aduna pestele din drum si deschide cuferele de comori pentru a descoperi obiecte magice ce te vor ajuta sa le invingi pe vulpi.

Furia Dragonului

Intra in rolul unui dragon fioros si invinge-ti inamicii! Foloseste-ti super puterile si distruge valurile de soldati. Cumpara upgrades pentru deveni invincibil, iar tu vei putea face fata atacurilor inamicilor tai.