JOCURI MAIMUTA ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri maimuta (19 rezultate)

jocuri maimuta

Even More Bloons

Arunca cu sagetile in baloane in asa fel incat sa poti sparge cat mai multe. Numarul sagetilor este limitat, deci ai grija cum le folosesti! :)

More Bloons

Distruge cat mai multe baloane in fiecare nivel, folosind cat mai putine sageti! Poti sa termini toate cele 50 de nivele?

Bloons Insanity

Ajuta maimuta sa sparga numarul de baloane specificat in fiecare nivel si sa termine cele 50 de nivele ale acestui joc de gandire. Nu uita: numarul sagetilor este limitat!

Monkey Trouble 2

Formeaza linii sau coloane de cel putin 3 culori asemanatoare si transforma toata tabla in aur pentru a termina fiecare nivel al acestui joc comic de masa.

Monkey King

In jocul de astazi esti Regele Maimuta si trebuie sa elimini toate creaturile malefice din regat! Distruge toti monstrii si colecteaza bonusurile pentru a putea face fata atacului.

Monkey Go Happy

In acest joc de gandire comic trebuie sa rezolvi fiecare nivel pentru a face maimutica fericita!

Rainbow Monkey Run Down

Regele Sandy si-a trimis maimutele ucigase sa te rapeasca! Lupta impotriva lor si aduna bonusurile pentru a putea face fata atacului.

Fabrica de Nectar

Incearca sa elimini cat mai multe fructe inainte ca ele sa cada din copac! Acumuleaza puncte, grupand 3 sau mai multe fructe de acelasi tip.

Litter Monkey

Elibereaza obstacolele din calea maimutei grupandu-le doua cate doua.