JOCURI MASINI DE PARCAT ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri masini de parcat (9 rezultate)

jocuri masini de parcat

Masini Furioase 3

Masinile malefice si-au reunit fortele si au invadat orasul inca o data! Obiectivul este sa le distrugi pentru totdeauna, asa ca elimina platformele si descopera solutia din jocul logic. Ca sa poti termina fiecare nivel, trebuie sa parchezi in locul potrivit.

Distrugatorul 4x4

Esti un sofer nebun la volanul unui distrugator 4x4 si gonesti prin oras cu viteza calcand pietoni si distrugand masinile parcate. Pastreaza echilibrul masinii tale si asigura-te ca produci cat mai multe daune obiectelor si oamenilor din drumul tau, ca un adevarat distrugator.

Parcari la Supermarket

Parcheaza masina in locul marcat, incearca sa respecti indicatiile si sa nu lovesti alte masini sau elemente aflate in decor. Dovedeste-ti skillul de sofer experimentat indiferent de locatie: supermarket, mall sau parcarea din fata casei.

Masini Furioase

Masinile bune vor sa se razbune pe cele negre care au pus stapanire pe oras! Ajuta-le sa elimine toate vehiculele inamice din fiecare nivel al acestui super joc de gandire. Foloseste mouse-ul pentru a face click pe fiecare masina, porneste-le, opreste-le, activeaza mecanisme si elimina platformele corecte, in asa fel incat sa scoti in afara suprafetei de joc masinile negre. Pentru un punctaj cat mai bun, incearca sa parchezi in locul specificat.

Park Your Ride 2

Un joc de indemanare in care trebuie sa parchezi toate masinile pe locul indicat, in cel mai scurt timp posibil, fara sa lovesti pietonii sau celelalte vehicule.

18 Wheeler 2

Obiectivul acestui joc de sport este sa parchezi camionul in locatiile specificate si sa indeplinesti toate misiunile fara a lovi obstacolele.

Park Wayz

Jocuri de sport! Parcheaza cat mai multe masini pe locul indicat, ai grija la obstacole si nu lovi celelalte masini!

Park My Car

Jocuri de indemanare si gandire! Parcheaza masina pe locul indicat. Ai grija la obstacole si nu lovi celelalte masini!

Perfect Parking

Parcheaza-ti masina pe locul indicat, fara sa lovesti celelalte masini!