JOCURI MINGE INTELIGENTA ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri minge inteligenta (6 rezultate)

jocuri minge inteligenta

Poarta de Fotbal

Joaca fotbal inteligent! Gaseste solutia optima ca sa bagi mingea in poarta folosind un numar restrans de obiecte. Cunostintele de fizica te vor ajuta intrucat trebuie sa stii cat de departe va sari mingea dintr-un obstacol sau ce viteza ar prinde intr-o panta. Mult succes la fotbal inteligent!

Piratii Lacomi

In jocuri cu pirati de strategie astazi va prezentam cei mai lacomi pirati de pe mare. Ei vor cu orice pret sa puna mana pe comoara deci vor face tot ce le sta in putinta sa o atinga. Foloseste-ti inteligenta si indemanarea pentru a pasa mingea de la un pirat la altul, pentru a deschide porti sau a descurca situatii ce par fara iesire, totul ca mingea sa atinga comoara piratilor.

Mingea Inteligenta

In acest joc de gandire, trebuie sa ajungi cu mingea mov la tinta fiecarui nivel. Foloseste mouse-ul pentru a te agata de obiecte si incearca sa atingi tinta din cat mai putine click-uri posibile.

Echilibru perfect 3

In aceasta a treia parte a jocului de gandire Echilibru Perfect, trebuie sa rotesti si sa asezi toate piesele astfel incat totul sa fie in perfect echilibru in toate cele 60 de noi nivele. Incearca sa adaugi diamantele pentru a putea descuia si celelalte nivele mai dificile.

Fabrica de Mingii

Acest joc de gandire iti va solicita inteligenta la maxim! Tot ce trebuie sa faci este sa decorezi o minge in asa fel incat sa semene cu cea de pe cutie;) Poti sa rezolvi cele 30 de nivele?

Trigger

Alege traiectoria astfel incat sa atingi toate bilele tinta dintr-o singura lovitura!