JOCURI MINGI ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri mingi (90 rezultate)

jocuri mingi

Experiment Reusit

Ajuta omul de stiinta sa puna la cale cateva experimente de fizica in jocuri bile. Pentru ca un experiment sa fie reusit trebuie sa conduci bila neagra la steag folosind obiecte de diferite greutati si densitati. Un joc de logica ce iti va da cu siguranta de furca.

Baseball in Cartier

Iesi in spatele blocului pe un teren de baseball improvizat si impresioneaza-ti prietenii prin loviturile tale. Pentru a trece de fiecare nivel trebuie sa realizezi un numar de puncte din ce in ce mai mare. Incearca mereu un home run sau trimite mingea in zonele bonus X2, X3.

Golf cu Zombi

Acum ai ocazia sa te razbuni pe toti zombii care te-au speriat vreodata. In decor de Halloween incepe actiunea: foloseste crosa de golf pentru a dobori cat mai multi zombi. Sun plasati in diverse locatii si aparati de obstacole, deci fii atent. Colecteaza stelutele bonus si fa zombi sa cada in sulitele de sub ei pentru a trece la urmatorul nivel.

Magicianul Obiectelor

Numai un adevarat magician stie adevarata scamatorie pentru a face obiectele sa dispara! In acest nou joc din categoria jocuri logice online, vei putea face trucuri pentru ca figurile geometrice sa dispara. Selecteaza din partea de sus a jocului obiectul pe care vrei sa-l folosesti si aseaza-l pe suprafata de joc langa un alt obiect de aceeasi culoare pentru ca acestea sa se elimine reciproc. Incearca sa elimini toate obiectele de pe ecran, ca sa poti trece la celelalte nivele.

Batalionul Mortii

Te afli pe campul de lupta unde primesti constant valuri de inamici care te ataca din toate partile. Arme de foc, cu laser, bombe, rachete si mingi ucigase. Fereste-te de toate atacurile inamice si distruge toate vehiculele din batalion.

Mingea Rosie Vrea Acasa

Aseaza diferite obiecte in calea bilei rosii astfel incat aceasta sa ajunga la iesirea fiecarui nivel fara sa cada in prapastie. Incearca sa colectezi toate stelutele pentru un scor cat mai mare.

Mingea Inteligenta

In acest joc de gandire, trebuie sa ajungi cu mingea mov la tinta fiecarui nivel. Foloseste mouse-ul pentru a te agata de obiecte si incearca sa atingi tinta din cat mai putine click-uri posibile.

Distruge Obiectele

Distruge cat mai multe obiecte cu ajutorul tunului pentru a putea termina toate cele 50 de noi nivele ale acestui joc de gandire. Tinteste si loveste bine pentru ca numarul bilelor cu care poti trage este limitat.

Echilibru perfect 3

In aceasta a treia parte a jocului de gandire Echilibru Perfect, trebuie sa rotesti si sa asezi toate piesele astfel incat totul sa fie in perfect echilibru in toate cele 60 de noi nivele. Incearca sa adaugi diamantele pentru a putea descuia si celelalte nivele mai dificile.

Campionatul Mondial 2010 - 3D

Unul din cele mai bune jocuri fotbal la momentul lansarii, cupa mondiala 2010! Alege echipa preferata si joaca cu campionii tai in cele 7 meciuri din cupa mondiala 2010. Castiga finala pentru a ridica trofeul in numele tarii favorite!