JOCURI MINGI ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri mingi (90 rezultate)

jocuri mingi

Max Damage

Distruge cat mai multe obiecte cu ajutorul tunului pentru a putea termina toate cele 49 de nivele ale acestui joc de gandire. Tinteste si loveste bine pentru ca numarul bilelor cu care poti trage este limitat.

Pirate Golf Adventure

Ajuta micutul pirat din acest joc de golf, sa duca bila in locul indicat din cat mai putine lovituri posible.

Pyro 2

Ca si in prima parte a jocului de gandire Pyro, ai misiunea de a lovi si de a aprinde toate tortele cu ajutorul mingiei de foc, pentru a trece la nivelele urmatoare!

Baseball Jam

Inscrie cat mai multe puncte in acest joc de baseball pentru a deveni campion mondial!

Tenis - Campionii

Masoara-ti agilitatea cu cei mai buni jucatori de tenis din lume, in cele trei etape ale turneului. Joaca cu maiestrie acest joc de sport captivant, si vei deveni cel mai faimos campion de tenis.

Red Ball

Incearca sa ajungi cu bila rosie la steguletul rosu al fiecarui nivel fara a cadea de pe platforme. Evita capcanele si actioneaza mecanismele necesare pentru a termina toate cele 17 nivele ale acestui joc de gandire.

Circus Balls

In jocul de astazi mergeti la circ! Pentru a termina toate nivelele trebuie sa introduci fiecare bila in cosurile de aceeasi culoare, cat mai repede posibil.

Baseball Juiced

In jocul de sport de astazi, vei fi un jucator profesionist de baseball! Alege-ti personajul favorit, antrenamentul preferat si incearca sa inscrii cat mai multe puncte pentru a deveni campion.

Legend of Ping Pong

Un joc de tenis de masa foarte aproape de realitate, in care participi la turneul celor mai bune natiuni si trebuie sa-ti invingi toti oponentii pentru a deveni campion.

Perfect Balance New Trials

Aceasta este partea a doua a jocului de gandire Perfect Balance, in care trebuie sa rotesti si sa asezi toate piesele astfel incat totul sa fie in perfect echilibru!