JOCURI MISIUNI ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri misiuni (90 rezultate)

jocuri misiuni

Spy Car

Joaca Spy Car. Termina misiuni si distruge masinile inamicului. Echipeaza-ti masina de spion cu arme si rachete.

Road of Fury Desert Strike

Alatura-te lui Rass intr-o misiune importanta pentru Corp. Prima data infrunta gasca Horseman si infrange-le boss-ul, Duek Mo. Corp nu au fonduri momentan, dar platesc pentru fiecare inamic pe care il omori. Angajeaza soferi si upgradeaza-ti viteza. Road of Fury Desert Strike este noul Road of Fury si mai furios ca niciodata!

3 Pandas

3 ursi panda incearca sa scape de pirati. Acesta este un joc puzzle super, in care trebuie sa gasesti solutia ideala ca cei 3 ursi sa treaca de fiecare nivel neobservati. Fiecare panda este diferit, si are o abilitate pe care o poti folosi pentru a castiga fiecare misiune.

Vex 3

Evita obstacolele periculoase si completeaza misiunile din acest joc de aventura pentru a evada din labirint!

Jewel Burst

Intra in misiune si colecteaza cristalele din stele! Combina 3 sau mai multe cristale identice in jocul nou logic Jewel Burst!

Seful Talharilor 2

Talharul curajos revine intr-un nou de actiune pentru a fura aurul inamicilor sai. Intra in rolul hotului si infrunta soldatii inarmati care iti stau in cale. Sari sau strecoara-te pe sub obstacole cu indemanare si du la capat misiuni periculoase. Foloseste banii adunati pentru a cumpara upgraduri noi care te vor ajuta sa devii invincibil.

The Champions 2016

Cel mai bun joc de fotbal 3D revine cu un nou titlu! Ajuta-ti campionii sa domine intreaga lume a fotbalului castigand cupa mondiala in urma a 29 de meciuri. Fa rost de cele 20 de upgrade-uri ce includ 4 antrenori extrem de talentati, numai cu ajutorul lor vei putea fi indrumat spre succes. Descopera toate meciurile si completeaza misiunile in noul The Champions 2016 - World Domination!

Exterminatorul de Demoni

Doi vrajitori cheama un exterminator de demoni sa ii scape de toate spiritele rele din castel, dar va supravietui eroul nostru? Intra in actiune si incepe-ti misiunea de exterminarea demonilor. Aduna cristale pretioase, aur si elixir din drumul tau spre camera unde este ascunsa cartea magica si distruge tot ce este malefic.

Misiune in Spatiu

Esti un vanator de recompense care trebuie sa prinda criminali periculosi din intregul univers prin ordonarea obiectelor de acelasi fel pentru a crea o formatie perfecta. Nimiceste-ti inamicii, colectioneaza obiectele necesare ca sa-ti upgrada indemanarea si armura, iar tu vei deveni un erou spatial.

Ultimul Samurai

Joaca rolul ultimului samurai din lume si distruge-ti inamicii pentru a fi laudat de catre imparat. Mergi prin labirinturile fara sfarsit, aduna sulurile de hartie si ajunge la portal dupa ce iti termini misiunea.