JOCURI NINJA ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri ninja (53 rezultate)

jocuri ninja

Ninja Ranmaru

In acest joc de aventura trebuie sa mergi in continuu pe un drum plin de piedici si adversari, de care va trebui sa te feresti si sa lupti. Alege optiunea corecta atunci cand intampini un obstacol pentru cel mai mare scor!

Razboinicul Ninja

Acest ninja trebuie sa scape de niste mafioti si are nevoie de ajutorul tau pentu a-si duce pana la capat misiunea. Schimba forma razboinicului de la cub la sfera ca sa ajunga la tinta sa. Foloseste-te de mecanisme si explozibil pentru a elibera drumul eroului nostru, iar el va reusi sa-si nimiceasca inamicii.

Armata Razboinicilor Ninja

Inamicii se apropie si vor sa distruga templele din tinutul tau pentru a elibera un spirit malefic. Creeaza-ti propria armata de razboinici ninja ca sa iti protejezi tinutul si sa ii invingi pe intrusi. Plaseaza luptatorii si turnurile de aparare in toate punctele cheie si pregateste-te pentru luptele dintre razboinicii ninja si samurai.

Evadarea Razboinicului

Ajuta razboinicul ninja sa treaca cu bine drumul periculos si sa ajunga la destinatia sa finala. Lanseaza luptatorul in directia corecta pentru a se agata de platforme, scapa de obiectele din drumul lui si evita obstacolele cu indemanare. Aduna toate stelele pentru un scor perfect si termina misiunile pentru a-l ajuta pe razboinic sa evadeze.

Lectia de Karate

Dave s-a decis sa urmeze un curs gratuit de karate si are nevoie de ajutorul tau pentru a deveni un luptator adevarat. Urmeaza instructiunile invatatorului tau si treci peste toate obstacolele din drumul tau. Evita luptatorii ninja periculosi, schimba mecanismele din drum si ai grija ca Dave sa ajunga teafar la usa de iesire.

Luptatorii Ninja

Joaca rolul unui razboinic ninja si pregateste-te pentru misiuni periculoase in acest joc nou logic. Lanseaza atacuri asupra inamicilor tai si distruge toti luptatorii ninja rosii din cat mai putine miscari. Tinteste cu precizie pentru a nimeri razboinicii, evita obstacolele din drum si nu lasa niciun luptator sa iti scape!

Misiunea Luptatorului Ninja

Intra in rolul razboinicului ninja rosu si lupta impotriva rivalilior tai in acest joc nou logic. Sari cu precizie peste obstacolele periculoase din labirint si treci linia de sosire teafar. Vezi care e destinatia finala din fiecare nivel si foloseste-ti indemanarea pentru a ajunge acolo in siguranta.

Lumea Razboinicului Ninja

Un razbnoinic ninja adevarat are grija de prietenii sai in orice situatie. Inverseaza lumile si fereste-te de inamicii ninja pentru a rezolva fiecare nivel din jocul logic. Te asteapta numeroase provocari amuzante care-ti vor pune mintea la contributie.