JOCURI NINJA ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri ninja (53 rezultate)

jocuri ninja

Ciuperca Ninja

Ciuperca ninja este o ciuperca aventuriera care pleaca in cautarea dreptatii si trece peste orice obstacol pentru a reusi. In jocuri logice si de gandire trebuie sa gasesti solutia pentru ca eroul sa ajunga la capatul nivelului. Elibereaza calea, astupa obstacole si creeaza drum pentru ciuperca in jocuri ninja astfel incat sa ajunga la capatul aventurii.

Karatistul din Hong Kong

Haosul s-a instalat in Hong Kong si strazile sunt pline de bande mafiote! Tu esti singurul ninja care ii poate infrunta si care poate elibera orasul de sub teroarea criminalilor. Foloseste-ti cunostintele in arte martiale si elimina toti inamicii pentru a putea termina acest joc de actiune.

Ninja Fugarul

Un joc de actiune si aventura in care trebuie sa ajuti un ninja sa evadeze din tunelurile in care este tinut prizonier. Apasa tastele corespunzatoare la momentul potrivit pentru a evita obstacolele si pentru a elimina inamicii. La sfarsitul fiecarui nivel iti vei putea upgrada abilitatile.

Caini Furiosi 2

Foloseste tunul pentru a propulsa caini furiosi in castelele inamice. Incearaca sa elimini toti concurentii din cat mai putine lovituri. In functie de bonusurile primite iti poti upgrada arma pentru a impusca cu eficienta sporita. Distruge tot si avanseaza catre noi nivele.

Ninja in Misiune

Ninja este in misiunea vietii sale. Ajuta-l sa colecteze stelutele si sa bata toti inamicii din drumul lui spre victorie in acest joc de actiune si aventura. Ninja sunt experti ai luptelor rapide si au o conditie fizica de invidiat, foloseste-o la capacitate maxima.

Pictorul Ninja

Pictorul ninja este un sportiv adevarat cu un suflet de artist. Ajuta-l sa picteze peretii corect, in culorile potrivite desi este foarte repezit si numai scarile il pot incetini. Un joc puzzle in viteza care iti va pune atentia la incercare.

Caini Furiosi

Caini furiosi este un joc de actiune si aventura in care trebuie sa dezvolti o strategie de distrugere a cladirilor si a inamicilor. Caini furiosi se catapulteaza folosind tunuri pentru a omora inamicii. Calculeaza unghiuri, distante si forte astfel incat sa distrugi toti inamicii cu cat mai putin caini lansati din tun.

Ninja Katana

Ninja Katana este un joc de actiune in care te lupti cu inamicii ninja Fii un asasin profesionist si foloseste lovituri combo pentru a castiga cat mai multe puncte, cu care iti poti cumpara arme de ninja: sabie, pumnale, etc. Ataca lovind cat mai precis si fii mereu in actiune pentru a invata legea si codul Ninja Katana.

Pirati vs Ninja

Ia parte la aceasta aventura si treci la actiune pentru a lupta contra insulelor populate cu ninja. Bombardeaza, navigheaza si alege-ti cat mai bine tintele pentru a provoca o explozie perfecta. Pirati vs Ninja este si un joc de gandire in care trebuie sa-ti stabilesti atent strategia de atac.

Ninja Fara Sabie

Ninja Mabushi traia fericit impreuna cu prietena lui Miyuki... pana cand diabolicul Gorbazaki i-a furat si sabia si pe Miyuki. Mabushi e pregatit sa se razbune chiar si fara sabie!