JOCURI NUMERE ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri numere (27 rezultate)

jocuri numere

Make Me 10

Combina numerele si Formeaza 10! Muta numerele din cerc pentru a forma zece. Combinatiile succesive te vor duce la nivelul urmator.

Super Sudoku

Rezolva tabelul Sudoku adaugand numerele corecte pe linia lor si devino un campion al jocului logic cunoscut in intreaga lume!

Tiles

Apasa pe placile colorate si scapa de grupurile de aceeasi culoare. Te asteapta numeroase nivele! Cat de departe poti sa ajungi?

Atac asupra Castelului

Distruge castele medievale cu un arsenal numeros de arme inainte sa ramai fara munitie! Foloseste diferite arme pentru a arde, ingheta sau arunca in aer castelul, gaseste cea mai buna solutie si ajuta-i pe cavaleri sa-si duca pana la capat misiunea.

2048

Vrei sa devii un geniu in matematica? Atunci pregates-te sa combini cat mai multe numere de acelasi fel pana cand ajungi la 2048. Ai grija sa ai mereu o pereche de numere identice pentru a castiga acest joc extraordinar.

Echipa Super Eroilor 2

O echipa de super eroi trebuie sa lupte impotriva unor noi inamici care ataca Pamantul, iar acestia sunt mai numerosi decat au crezut eroii nostri. Extermina extraterestrii malefici inainte ca acestia sa se transforme in creaturi periculoase si foloseste puterile super eroilor pentru a ataca tinta. Lucrul in echipa si precizia sunt foarte importante in terminarea fiecarei misiuni si invingerea inamicilor tai.

Teroare Post Apocaliptica 4

Salveaza lumea de o catastrofa neobisnuita in aceasta noua continuare a jocului cu impuscaturi Teroare Post Apocaliptica. Exploreaza laboratoarele subterane si impusca-ti inamicii. Lanseaza rachete, aduna munitie, bani si combustibil ca sa ajungi teafar la destinatia finala. Cumpara upgrades de la magazin pentru masina ta si pregateste-te de numeroase misiuni periculoase.

Beno Ursul Fugarit

Ajuta-l pe Beno, ursul de plus, sa evadeze din fabrica de jucarii intr-un super joc de actiune care-ti testeaza atentia si indemanarea. Sari peste numeroase obstacole periculoase, colecteaza suruburi si baterii pentru a rezista cat mai mult timp si upgradeaza-ti puterile cu fiecare nivel. Acestea te vor ajuta sa evadezi din fabrica si sa scapi de robotul malefic pentru totdeauna.

Lumea Razboinicului Ninja

Un razbnoinic ninja adevarat are grija de prietenii sai in orice situatie. Inverseaza lumile si fereste-te de inamicii ninja pentru a rezolva fiecare nivel din jocul logic. Te asteapta numeroase provocari amuzante care-ti vor pune mintea la contributie.