JOCURI PANDA ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri panda (23 rezultate)

jocuri panda

3 Pandas

3 ursi panda incearca sa scape de pirati. Acesta este un joc puzzle super, in care trebuie sa gasesti solutia ideala ca cei 3 ursi sa treaca de fiecare nivel neobservati. Fiecare panda este diferit, si are o abilitate pe care o poti folosi pentru a castiga fiecare misiune.

3 Ursi Panda

3 ursi panda sunt prinsi in cusca si dusi pe nava piratilor. Un joc de logica in care fiecare urs are o abilitate de care te poti folosi pentru a-i ajuta sa evadeze. Pe cel mic il poti folosi pe post de prastie pentru a ajunge in locuri greu accesibile, iar cel mai mare ii poate sustine pe ceilalti doi. Fii indemanatic si istet ca sa nu te prinda piratii.

3 Ursi Panda in Poveste

Cei trei ursi panda au deschis un portal catre o alta dimensiune care arata ca un taram de poveste, iar acum trebuie sa gaseasca o cale de iesire. Ghideaza-i pe prietenii haiosi in aventura lor magica si exploreaza tinutul fantastic.

Lupta Ursilor Panda

Ursi fiorosi au atacat planeta ursilor panda, iar acum singurul care ii poate salva este un erou mai neobisnuit, il vei ajuta in misiunea lui? Intra in lupta cu nava ta si impusca valurile de inamici. Cumpara upgrade-uri dupa fiecare batalie pentru a avea o nava indestructibila si ia inapoi bijuteriile furate.

3 Ursi Panda in Japonia

Ursii panda se afla intr-o noua aventura in Japonia si trebuie sa-si recupereze aparatul foto de la niste banditi. Descopera solutia corecta la provocari si ajuta-i sa iasa din incurcatura. Foloseste-te de fiecare urs pentru a evada si schimba mecanismele din drum si prinde hotii!

Armata Ursilor Panda

Tribul Banbu vrea cu orice pret sa fure delicatesa imperiului Mun, Mashu, insa un iepure viteaz va incerca sa protejeze mancarea legendara de hotii fiorisi. Insoteste-l pe Febb in aventura sa fantastica in jurul lumii si apara poarta castelului de atacurile razboinicilor panda. Ajuta-l pe eroul nostru sa-si impuste toti inamicii si sa adune vraji puternice care pot sa distruga intrusii dintr-o singura lovitura. Nu-i lasa pe ursii panda sa fure mancarea delicioasa, altfel acestia ii vor folosi puterile pentru scopuri rele.

3 Ursi Panda in Brazilia

Cei 3 ursi panda revin intr-o noua aventura, de data asta au aterizat chiar in mijlocul Braziliei si trebuie sa gaseasca o cale de scapare. E un loc nou, exotic si au neaparata nevoie de ajutorul tau pentru a evada. Descopera noile provocari, obstacole si capcane si distreaza-te alaturi de ursii nazdravani in noul joc logic.

Pandesal Boy

O creatura malefica a modificat drumurile care erau candva sigure, iar eroul nostru nu mai poate ajunge la destinatie. Schimba platformele si gaseste o modalitate de a iesi din labirintul periculos. Uneori poti folosi tunul pentru a traversa distante mari in jocul puzzle, insa fii atent la platformele de lava si gheata. Ele pot fi mortale!