JOCURI PARCHEAZA MASINI ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri parcheaza masini (8 rezultate)

jocuri parcheaza masini

Parking Fury 2

Parking Fury s-a intors cu Parking Fury 2! Parcheaza noile masini in locurile libere de parcare fara sa lovesti alte masini sau obstacole. Mult succes!

Parking Fury I

Parcheaza-ti masina in aceast minunat joc numit Parking Fury. Incearca sa nu lovesti nimic sau vei plati! Condu masina prin parcare.

Parcheaza Tancul

Armata conteaza pe tine sa strangi toate tancurile care sunt imprastiate in unitate. Arata-ti indemanarea in noul joc de actiune si parcheaza tancul in locul indicat fara sa il accidentezi. Nu te grabi, dar nici nu sta prea mult pe ganduri pentru ca trebuie sa te incadrezi in timp.

Lectii de Parcare

Esti la scoala de soferi si inveti parcari. Trebuie sa parchezi masina infruntand traficul fara sa faci accident sau sa il blochezi. Garare cu spatele sau parcare la bordura, trebuie sa fii expert si sa conduci masina ca un profesionist pentru a trece toate nivelele.

Parcari la Supermarket

Parcheaza masina in locul marcat, incearca sa respecti indicatiile si sa nu lovesti alte masini sau elemente aflate in decor. Dovedeste-ti skillul de sofer experimentat indiferent de locatie: supermarket, mall sau parcarea din fata casei.

Park Wayz

Jocuri de sport! Parcheaza cat mai multe masini pe locul indicat, ai grija la obstacole si nu lovi celelalte masini!

Park My Car

Jocuri de indemanare si gandire! Parcheaza masina pe locul indicat. Ai grija la obstacole si nu lovi celelalte masini!

Perfect Parking

Parcheaza-ti masina pe locul indicat, fara sa lovesti celelalte masini!