JOCURI PATRATELE ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri patratele (19 rezultate)

jocuri patratele

Flou

Flou este un joc puzzle scurt. Trebuie sa misti toate piesele colorate in sensul acelor de ceasornic astfel incat sa umplii toate spatiile. Mult noroc!

Gold Mine Strike

Pregateste-ti tarnacopul pentru a distruge coloanele de carbuni, aur, piatra si cufere cu surprize in noul joc logic Gold Mine Strike! Arunca unealta in patratele de la mina ca sa scapi de ele inainte ca acestea sa ajunga in fata minerului si foloseste aurul castigat pentru a primi noi bonusuri.

Patratele Nazdravane 2

Un joc de logica si de testare a reactiilor pentru ca patratele trebuie transformate in bile si apoi inapoi in patrate ca sa ramana pe ecran si sa elimine bilele rosii. Foloseste-ti inteligenta pentru a dezvolta o strategie cu ajutorul carora sa elimini formele geometrice malefice si sa le pastrezi pe cele bune.

Bile vs Cuburi

Bile vs Cuburi este un joc de actiune asemanator Angry Birds, de data aceasta insa bilele se lupta sa elibereze sufletele capturate ale patratelor, daramand constructiile in care sa afla acestea. Tinteste, seteaza forta si trage cu tunul forme rotunde pentru a darama constructiile de lemn care tin prizoniere formele patrate.

Dublox

Dublox este un joc de logica in care iti vei pune la incercare capacitatea de concentrare. Condu Dubloxul format din patratelele galbene si suprapune-le cu cuburile rosii pentru a termina fiecare nivel. Ai grija la suprafetele de sticla! Butoanele aparute pe cuburi iti ofera diferite avantaje. Cu o gandire analitica vei lua medalia de aur!

Sah cu Spioanele

Ajuta spioanele jetix sa bata inamicii prin miscari de sah, Trebuie sa conduci spioanele pe patratele inamicilor pentru a-i elimina. Atunci cand dai click pe una din spioane, se vor aprinde mutarile valabile pentru respectiva jucatoare. Uita-te dupa bonusuri. Jocul va fi castigat atunci cand vei pune inamicii in sah mat.

Patratele Nazdravane

Transforma patratelele albastre in bile, sau invers, in asa fel incat sa scoti in afara suprafetei de joc toate patratelele sau bilele rosii! Pentru a termina acest joc de gandire amuzant, trebuie sa elimini toate obiectele rosii din fiecare cele 20 de nivele.

Patratelul Vrea Acasa

Patratelele extraterestre galbene vor sa ajunga la nava spatiala pentru a putea sa se intoarca acasa. Ajuta-le sa depaseasca toate obstacolele si capcanele din fiecare nivel.

On the Edge

Jocuri de gandire! Deplaseaza cubul rosu spre patratul rosu, astfel incat sa elimini toate patratelele din calea ta fara sa cazi in abis!

Turnz

Pentru a termina toate nivelele acestui joc de gandire, incearca sa aduci toate patratelele viu colorate la iesirea fiecarui nivel. Roteste tabla de joc in asa fel incat sa eviti obstacolele periculoase.