JOCURI PODURI ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri poduri (11 rezultate)

jocuri poduri

Motocross Air

Cei mai mari motociclisti isi testeaza limitele pe trasee de neuitat intr-o noua competitie. Sari de pe rampe, executa cascadorii cat mai multe pentru a castiga puncte si deblocheaza cele mai cool motociclete. Acestea te vor ajuta sa inaintezi in jocul de sport, insa trebuie sa le upgradezi cu fiecare nivel. Mareste nivelul de nitro, acceleratia, viteza si echipamentul, apoi fii pregatit sa urci pe podium. Cupa de aur te asteapta!

Puzzle Story

Aranjeaza cutiile in functie de culori intr-un nou joc logic cu diverse grade de dificultate. Muta randurile de cutii pe verticala si orizontala pentru a gasi combinatia corecta si diverse obiecte ascunse. Pe parcurs vei ajunge si in alte incaperi ale casei, afla ce obiecte te asteapta in pod sau bucatarie!

Explozii Tactice in Razboi 2

In razboi trebuie sa te feresti mereu de capcane si sa inventezi noi tehnici si jocuri strategie in care sa prinzi inamicul atunci cand se asteapta mai putin. Tu trebuie sa te asiguri ca decimezi toate trupele inamicilor care trec peste poduri. Plaseaza dinamita in punctele cheie ale cladiri si detoneaza-le in ordine pentru a omora toti soldatii si a darama in acelasi timp podul cauzand daune.

Vacuta Isteata

Rostogoleste vacuta pana la sticla goala si umple-o cu lapte. Unele elemente din decor te vor ajuta iar altele vor trebui sterse. Fa o strategie pentru fiecare nivel ca sa poti rostogoli vacuta la sticla. Construieste podulete din busteni, foloseste lifturi din natura si, cel mai important, distreaza-te!

Explozii Tactice in Razboi

Omoara armata inamica printr-o tactica de razboi bazata pe demolarea de poduri. Trebuie sa pui dinamita pe pod si sa astepti inamicii ca sa ii prinzi pe pod atunci cand detonezi bombele si sa ii distrugi. Fiecare nivel are strategie proprie dar experienta din celalate nivele te va ajuta sa gasesti punctele slabe ale podului si sa montezi dinamita pe ele. Atinge sau depaseste targetul de puncte al fiecarui nivel pentru a merge mai departe cu tactica de razboi si cu o noua strategie.

Construieste Podul

Obiectivul acestui joc de gandire este de a construi un pod peste prapastiile din calea unui tren! Alege si aseaza cu mouse-ul elementele constructive din joc asfel incat peste pod sa poata trece trenul si sa ajunga la destinatie in deplina siguranta. Cand crezi ca podul este destul de rezistent, poti sa apesi butonul de "play" din partea stanga-sus a ecranului de joc.

Podul lui Jerry

Unul dintre cele mai funny personaje din desene, Jerry, trebuie sa ajunga la branza, ca de obicei. Construieste un pod pentru soricel din lucruri de prin casa, o ata, o agrafa de birou, chibrituri si alte obiecte asemanatoare.Ai grija ca structura sa fie destul de puternica pentru a sustine un soarece sau vigilentul Tom se va trezi si il va prinde.

Bridge Craft

In acest joc de gandire trebuie sa construiesti poduri rezistente pentru ca micutele creaturi sa le poata traversa fara a se prabusi! Selecteaza din meniul de sus elementele necesare constructiei.

Cargo Bridge

In acest joc de gandire trebuie sa construiesti poduri rezistente pentru ca muncitorii sa le poata traversa fara a se prabusi! Selecteaza meniul din stanga sus pentru a desena si a testa podul, iar din dreapta sus alege-ti elementele necesare constructiei.