JOCURI POLUL NORD ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri polul nord (5 rezultate)

jocuri polul nord

Evadarea Mexicanului 5

Pancho s-a intors intr-o noua aventura si are nevoie de ajutorul tau pentru a trece cu bine prin Polul Nord si Peru. Elibereaza calea mexicanului sa urce cat mai sus si ai grija ca baloanele sa nu se sparga. Schimba mecanismele, evita obstacolele periculoase si distreaza-te gasind solutia corecta!

Comoara de la Polul Nord

Comoara se afla pe uscat intr-un loc din care piratii nu ar putea niciodata sa o ia. Gaseste solutii ca sa arunci comoara in apa pentru ca piratii sa o poata aduna cu echipajul de pe corabie. Un joc de logica cu pirati.

Camioane pe Zapada

Condu un super camion prin tinuturile pline de zapada ale Polului Nord si incearca sa termini toate cele 14 nivele ale acestui joc de sport cu masini.

Polul Nord

Patineaza cu Mos Craciun pentru a prinde cat mai multe cadouri, ai grija sa nu te loveasca niciunul din ele. Indeplineste norma de puncte pentru a trece la urmatorul nivel in acest joc de craciun. Nu uita de spiridusii mosului care-ti intind o mana de ajutor, sari cat poti de sus pentru a primi bonusurile venite de la ei. Ai grija pe unde patinezi ca in acest joc de iarna te pot astepta surprize neplacute.

Snowy

Omoara toti monstrii si intoarce-te la Polul Nord. Arunca cu bulgari in monstri pana sunt acoperiti cu zapada, apoi mergi langa ei si mai arunca inca un bulgare.