JOCURI POOL ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri pool (5 rezultate)

jocuri pool

Biliard Multiplayer Online

Un super joc de biliard multiplayer online, in care poti socializa, juca cu ceilalti membri si iti poti face prieteni noi. Creaza cont nou special pentru joc daca vrei sa beneficiezi de toate bonusurile! In jocuri biliard nu sunt necesare explicatii, toti stim ce trebuie sa facem, avem tacul, bilele sparte si cele pline si trebuie sa le bagam in buzunarele mesei.

Crazy Pool

Ciocneste bilele de aceeasi culoare pentru a le face sa dispara. Incearca sa le elimini pe toate din cat mai putine lovituri si vei obtine puncte bonus. Desi se afla in cutia cu jocuri biliard acesta presupune lovirea bilelor intre ele.

Verti Pool

Desi pare a face parte din jocuri biliard acesta este mai mult un joc de indemanare care te va pune la incercare. Trebuie sa pui bilele in ordine numerica si apoi sa lovesti partea tampon din stanga mesei cu bila care trebuie.

Real Pool

Jocuri biliard impotriva calculatorului. Jocul se bazeaza pe regulile de Eight Balls(opt bile) si interfata acestuia iti permite sa te concentrezi pe strategie si mai putin pe dinamica unui joc de acest gen.