JOCURI POTRIVESTE ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri potriveste (11 rezultate)

jocuri potriveste

Turkcell Emocan

Distruge piesele in Turkcell Emocan! Un joc unic in care trebuie sa tragi de cursor in stanagt sau in dreapta pentru a potrivi 3 caractere in joc.

Shape Matcher

Shape Matcher e un joc distractiv in care trebuie sa potrivesti formele. Trage de cate o piesa astefel incat sa o potrivesti cu cel putin 3 altele, pe verticala sau pe orizontala. Creaza combinatiile ideale si rezolva cat mai repede toate puzzleurile!

Farm Connect

Conecteaza animalutele din acest joc distractiv numit Farm Collect. Potriveste toate piesele identice de mahjong!

Sugar Mahjong

Conecteaza piesele delicioase! Sugar Magjong e un joc cu sute de nivele de care sa te bucuri!

Mos Craciun Frizuri Trasnite

Editia de Craciun a jocului Frizuri Trasnite ti-l aduce pe Mosu' in cea mai amuzanta ipostaza. Coafeaza barba si mustata lui Mos Craciun folosind 10 instrumente de coafat, vopseste-l in 24 de nuante diferite si potriveste-i noua infatisare cu cele mai trendy caciuli de Craciun si ochelari!

Cristale Puzzle

Un joc cu cristale foarte asemanator cu popularul Bejeweled in care trebuie sa potrivesti orizontal, vertical sau diagonal cristale de aceeasi forma si culoare. Sistemul de joc iti permite sa schimbi locul unui cristal cu altul din imediata vecinatate cu conditia ca unul din ele sa faca linie cu cel putin alte doua cristale de acelasi tip.

Camioane pe Trasee Montane

Alege camionul preferat, potriveste-l cu rotile de care ai nevoie si condu nebuneste pe trasee montane pline de obstacole. Un sport greu de practicat care ofera satisfactii incredibile cand esti la volanul unui camion monstru.

Dora Ghiceste Cartile

Potriveste cartile date in acest joc cu Dora. In acest joc de logica ai 3 nivele din care trebuie sa iesi castigator.