JOCURI RAZBOI CU EXTRATERESTRI ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri razboi cu extraterestri (12 rezultate)

jocuri razboi cu extraterestri

Super Lupta Robotilor

Navele spatiale extraterestre pe care trebuie sa le invingi sunt gata de razboi! Tinteste cu precizie, misca-te cu indemanare pentru a putea evita gloantele si invinge-ti inamicii. Iti poti upgrada super robotul dupa fiecare lupta si poti cumpara arme care te vor ajuta sa distrugi totul in cale.

Cuceritorii Planetelor

Extraterestrii de toate felurile si culorile se lupta pentru suprematia planetelor. Tu esti de partea aparatorilor si trebuie sa rezisti valurilor de extraterestrii cuceritori plasand soldati pe campul de lupta, upgradandu-i si folosind laboratorul ca sa dezvolti echipamentul de lupta.

Trupe in Defensiva

Foloseste trupele militare in defensiva pentru a apara nava avariata. Elimina toate creaturile extraterestre care vin in valuri atacand baza. Foloseste arme speciale si nu uita sa upgradezi trupele dupa fiecare val cheltuind banii in scop constructiv.

Razboiul Martian

Daca in general obisnuim sa jucam in apararea pamantenilor de data aceasta ei sunt inamicii nostri in acest joc cu impuscaturi extraterestre. Te afli in aparare in aceasta lupta si, cu un singur turn, trebuie sa aperi intreaga planeta Marte, atat le-a mai ramas martienilor, un tun vechi si fara imbunatatiri pe care tu trebuie sa il upgradezi cu resursele de metal reciclate de o farfurie zburatoare in timp ce te ataca valuri de soldati bine echipati cu lasere si arme puternice.

A.R.C.S.

Arcs este un joc veritabil cu impuscaturi. Un razboi intergalactic interminabil are ca scop cucerirea resurselor noastre si distrugerea bazei. Apara baza cu soldati bine antrenati impuscand inamicii care ameninta integritatea bazei noastre. Schimba armele, reincarca si incearca sa tragi in mai multi inamici deodata pentru a intarii prezenta pe campul de lupta. Soldatii trebuie sa fie foarte rapizi lansand ploi de impuscaturi imediat ce apar inamicii. Trebuie sa treci toate misiunile si sa supravietuiesti tuturor valurilor de roboti intergalactici ca sa salvezi baza.

Ultimul Refugiu

Ultimul refugiu al omenirii este in pericol si tu esti singurul care poate dezvolta o strategie de aparare menita sa il salveze de atacurile insectelor extraterestre. Apara baza omenirii cu turnuri si mentine-le intregi, repara-le si imbunatateste-le ca sa faca fata falurilor de monstrii.

Razboiul Cosmic

Pregateste-ti strategia cosmica. Pornesti cu 2 extraterestrii si te lupti cu inamicii in cosmos. Arunca rachete cu bolta in adversari pentru a-i distruge. Tine cont de gravitatia fiecarei planete atunci cand tragi, foloseste arme cu impuscaturi multiple atunci cand ai mai multi extraterestrii apropiati si omoara tot. Cu punctele castigate in fiecare nivel cumparati extraterestrii, upgradeaza-i si cumpara arme speciale care te vor ajuta sa avansezi.

Razboiul Avioanelor

Aviatia extraterestra a invadat Pamantul! Preia comanda avioanelor de razboi si incearca sa respingi atacul inamic in acest joc de actiune si strategie. Foloseste mouse-ul pentru a selecta si a trimite unitati de lupta impotriva flotei inamice, colecteaza banii si pe masura ce vei termina fiecare nivel, vei putea cumpara avioane noi si puternice.

Razboi Impotriva Extraterestrilor

Razboiul dintre oameni si extraterestrii a inceput! Alege-ti armata preferata, cumpara trupe de lupta si trimite-le la atac spre baza inamica, incercand sa castigi fiecare batalie. Un joc de actiune si strategie in care luptele se dau pe pamant, apa si in aer.

Ultima Batalie

Demonicul Bhal Zaggoth si armata sa periculoasa de extraterestri au invadat Pamantul... Ajuta-l pe Capitanul Samael sa respinga atacul de pe ultima statie de lupta a oamenilor. Distruge toti inamicii din fiecare nivel al acestui joc de actiune, iar cu banii castigati iti poti cumpara arme si unitati de lupta noi.