JOCURI REFLEX ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri reflex (13 rezultate)

jocuri reflex

SPACE

SPACE este un super joc de actiune ce-ti testeaza reflexele si te provoaca sa duci la bun sfarsit fiecare nivel. Sari la momentul potrivit si evita obstacolele, cu multa indemanare si perseverenta poti ajunge foarte departe in aventura universului Space.

Fuga Toreadorului

Un joc de actiune care iti va testa reflexele. Fii pregatit sa alergi prin toate tarile lumii alergat de tauri, pe post de toreador si apoi de catre toti localnicii tarilor prin care treci. Vei avea mereu pe cineva in urma ta, gata sa te prinda daca te impiedici o secunda. Sari in fuga peste toate obstacolele, rostogoleste-te si termina fiecare nivel cu succes.

Monstrul din Vulcan

In jocuri actiune va conducem pe taramuri pline de pericole. Un joc 2d care iti va testa reflexele facandu-te sa fugi, sari sau sa te ascunzi de inamici in spatele stancilor din pestera evitand lava fierbinte care inunda pestera, totul pentru a iti gasi prietenul cel mai bun.

Exploratorul Pesterilor

Pleaca in aventura alaturi de explorator, trebuie sa iti folosesti indemanarea si reflexele pentru a depasi obstacole in cautarea comorii. Ca un adevarat aventurier stii sa cobori pe pereti, sa sari foarte sus si sa te feresti de pericole. Un joc de aventura pixel art foarte haios.

Fructele Ratonului

Sari ratonule, sari! Un joc de actiune foarte amuzant si antrenant in care iti vei incerca reflexele. Trebuie sa ajuti un raton sa culeaga fructe sarind de pe platforma pe platforma. Acesta alearga in mare viteza si tu trebuie sa fi pe faza si sa sari atunci cand se apropie de marginea platformei. Un joc de actiune distractiv care te va tine lipit de calculator o perioada.

Reflexii Ucigase

A treia parte a jocului de aventura Visible! Evita toate obstacolele, capcanele si laserele, atat din imaginea reala cat si din cea reflectata pentru a putea termina toate nivele acestui joc. Combina tasta de saritura cu cele pentru deplasare ca sa poti escalada zidurile si apasa tasta SHIFT pentru a deveni invizibil!

Iepurasul si Gainusele

Ochii dupa oua! Ai grija ca iepurelui de paste sa nu ii scape nici un ou dat de pasari. Ai nevoie de reflexe sensibile si multa indemanare, un ou spart nu e de dorit!

Visible 2

Evita toate obstacolele, capcanele si laserele, atat din imaginea reala cat si din cea reflectata, pentru a putea termina cele 15 nivele ale acestui joc de aventura. Apasand tasta SHIFT, poti deveni invizibil doar pentru detectoarele de laser nu si pentru celelalte capcane mortale!

Headspin Storybook

Un joc de gandire frumos colorat in care trebuie sa intorci pozele de pe pagina dreapta a cartii de povesti, in asa fel incat toate obiectele sa fie o reflexie in oglinda a paginii din stanga.