JOCURI REGAT ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri regat (58 rezultate)

jocuri regat

Campionatul Cavalerilor 3

Campionatul cavalerilor 2 este un joc de actiune dar mai ales de atentie si indemanare. Trebuie sa ridici sabia la timp ca sa iti impungi oponentul cauzandu-i rani mai puternice decat iti cauzeaza el tie. Doboara-ti adversarul in cat mai putine runde si tine-ti spada paralela cu solul la impact.

Regate Rivale

A venit timpul ca regele Rosu sa lupte pentru coroana sa. Atunci cand, in vreme pasnica, regele Albastru a atacat, intreg imperiul a fost luat prin suprindere, astfel incat tu va trebui sa ii ajuti sa dezvolte o strategie cu ajutorul careia sa razbeasca in aceasta lupta. Regatele rivale se lupta parte in parte astfel incat, dupa ce tragi tu, si celalalt rege are ocazia sa traga si sa elimine membrii ai echipei tale. Ai grija sa distrugi regele rival inainte ca tu sa iti pierzi coroana in jocuri de actiune.

Regatul Magic

Un joc relaxant de logica si indemanare la care iti vei folosi cunostintele de fizica pentru a anticipa forta gravitationala. Nivele usoare care te vor distra prin complexitatea mecanismelor si usurinta cu care le poti folosi pentru a aduce copiii in portalul magic pentru a parasi regatul. Asigura-te ca pornesti mecanismele eliminand blocurile corect si ca micutii vor ajunge intregi in portal.

Stapanul Castelelor

Un joc de strategie bazat pe castele cu luptatori. Foloseste-ti luptatorii pentru a cucerii toate castelele de pe harta. La inceput, tu ai castelul tau si inamicul pe al lui, asigura-te ca trimiti destule trupe incat sa nu permiti luptatorilor inamici sa patrunda in aria castelului tau si chiar mai multe atunci cand vrei sa cuceresti tu castelul inamic. Extinde-te din ce in ce mai mult pana cand reusesti sa domini,harta, eliminand castelele inamice. Jucati strategic si nu permiteti inamicilor sa va cucereasca castelele.

Campionatul Cavalerilor 2

Campionatul cavalerilor de craciun are loc intre un cavaler in armura si un om de zapada. Se pare ca omul de zapada e destul de puternic pentru ca daca nu vei tine arma dreapta pentru a il ranii cat mai tare, omul de zapada te va dobora. Iti poti imbunatatii echipamentul din banii castigati si poti castiga si mai multe jocuri cu bataie.

Cuceritorii de Castele

Unul din cele mai bune jocuri de strategie disponibile online gratis. Trebuie sa dezvolti propriul imperiu si sa formezi o armata mare si puternica pentru a cuceri castele si a-ti extinde influenta imperiului. Dezvolta strategii inteligente pentru a distruge inamicii si a apara tot ce iti apartine. Joaca-te acum!

Castelul Zburator

Folosete super puterile acestui fantastic castel zburator si aparati regatul de invaziile inamice. Distruge toti dusmanii din fiecare nivel, colecteaza bonusurile si banii pentru a putea upgrada castelul si pentru a putea face fata atacurilor urmatoare. Un joc interesantde strategie cu impuscaturi!

Distruge Castelul 3

Cucereste cetatile de pe harta globala distrugand fiecare fortareata intalnita. Va trebui sa nu lasi niciun supravietuitor si sa folosesti cu indemanare armele de asediu. Upgradeaza-ti catapultele si porneste in cucerirea pamanturilor straine.

Regele Nebun

Castelul este inconjurat de armata inamica si se pare ca nu mai este nici-o speranta! Dar regele are o idee pe cat de nebuna pe atat de geniala: sa trimita cu ajutorul catapultei oameni la cel mai apropiat castel! Ajuta-l sa lanseze cat mai departe, peste liniile inamice, taranii din castel si astfel sa poata cere ajutorul regelui aliat care se afla de cealalta parte a campului de lupta. Un joc amuzant de aventura, in care poti cumpara nenumarate upgrade-uri care te vor ajuta sa zbori cat mai departe.

Batalie intre Tunuri

Misiunea ta in acest joc de actiune este de a distruge toate tunurile inamice din fiecare castel si de a cuceri intreaga insula. Foloseste mouse-ul pentru a alege diferitele feluri de proiectile, seteaza bine traiectoria, puterea si distruge apararea inamica inainte de a fi tu insuti distrus.