JOCURI REGAT ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri regat (58 rezultate)

jocuri regat

Distruge Castelul 2

A doua parte a jocului de actiune Crush the Castle! Distruge, cu ajutorul catapultei, castelul si locuitorii lui din fiecare tinut! Castiga cat mai multe batalii pentru a putea face rost de munitie puternica.

Castelul Regelui

Apara regele si garzile regatului de pietrele si bombele inamice, construind un castel bine fortificat. Alege din partea de jos a suprafetei de joc materialele necesare si aseaza-le in asa fel incat structura sa reziste fiecarui atac.

Trezeste Regatul 2

A doua parte a jocului de gandire Trezeste Regatul, cu 20 de nivele super noi! Ataseaza obiectele din lemn la mecanismele din joc, in asa fel incat sa trezesti toate Cutiile Regale!

Trezeste Regatul

Ataseaza obiectele din lemn la mecanismele din cele 25 de nivele ale acestui joc de gandire amuzant, in asa fel incat sa trezesti toate Cutiile Regale!

Mare sau Mic

In acest joc de aventura, extraterestrul Yogi trebuie sa aduca din nou pacea si linistea in regatul Shanti! Ajuta-l treaca de toate obstacolele, astfel incat sa ajunga cu bine la florile de lotus din fiecare nivel. Foloseste-te de super puterea de schimbare a marimii si de meditatie pentru a muta sau a distruge cuburile.

Quest for Power 2

Ajuta-l pe Cavalerul Arthur sa castige toate bataliile impotriva celorlalte regate! Foloseste tunul din dotare pentru a distruge inamicii si fortificatiile, castiga bani si astfel iti poti trimite la lupta trupele speciale.

Crush the Castle Players Pack

Distruge, cu ajutorul catapultei toate castelele si locuitorii lor din fiecare tinut! Castiga cat mai multe batalii pentru a putea face rost de munitie puternica.

Quest for Power

In acest joc de actiune si strategie, trebuie sa-l ajuti pe Cavalerul Arthur sa castige toate bataliile impotriva celor 7 regi! Foloseste catapulta din dotare si distruge inamicii, castiga bani si astfel iti poti trimite la lupta trupele speciale.

Dressed to Kill

Alege-ti cu grija armura si armele, participa la turneul medieval de lupte si incearca sa-ti infrangi toti adversarii!

Crush the Castle

Distruge, cu ajutorul catapultei, castelul si locuitorii lui din fiecare nivel! Castiga cat mai multe batalii pentru a putea face rost de munitie puternica.