JOCURI REZOLVA ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri rezolva (90 rezultate)

jocuri rezolva

Wheely 7

In Wheely 7, Wheely devine deteftiv pentru a rezolva musterul unui furt. Cauta indicii ascunse si gaseste hotul!

Robbie

Dupa o zi grea la munca, Robbie se duce la masina de curatat. Rustie, un robor batran si vechi, observa cat de curat a devenit Robbie si vrea sa faca acelasi lucru - dar masina nu-l accepta si explodeaza cauzand dezastru in fabrica de roboti si ii transporma de pe toti in roboti rai. Acum - tine de Robbie sa se plimbe prin fabrica in cautarea cipurilor pierdute. Trebuie sa-l ajuti sa rezolve puzzle-ul, evitand pericolele, precum apa, electricitate, lava si desigur robotii rai - pentru a readuce pacea in fabrica.

Wheely 5

Lumea lui Wheely este in pericol! Un meteorit loveste Pamantul. Auta-l pe Wheely sa-si gaseasca drumul prin toate nivelele din Wheely 5 Armageddon. Rezolva puzzle-ul, gaseste toate obiectele si scapa de toate pericolele.

Shape Matcher

Shape Matcher e un joc distractiv in care trebuie sa potrivesti formele. Trage de cate o piesa astefel incat sa o potrivesti cu cel putin 3 altele, pe verticala sau pe orizontala. Creaza combinatiile ideale si rezolva cat mai repede toate puzzleurile!

Twisted City

Conecteaza drumurile orasului intortochiat in Twisted City. Roteste piesele si rezolva cat mai multe puzzleuri!

Super Sudoku

Rezolva tabelul Sudoku adaugand numerele corecte pe linia lor si devino un campion al jocului logic cunoscut in intreaga lume!

Fruit Connect 2

Jocul logic Fruit Connect 2 are multe nivele distractive care te asteapta sa le rezolvi, combina fructele de acelasi fel si ai grija ca timpul sa nu se scurga de tot!

Bouncy si Monsto

Bouncy si Monsto sunt prieteni buni carora le place sa prinda stele, insa unul dintre ei ramane blocat, iar acum trebuie sa gaseasca o solutie pentru a scapa din aceasta situatie. Distruge obiectele care stau in calea lui Bouncy si foloseste portalurile sau bombele pentru a-l reuni cu Monsto. Distreaza-te descoperind rezolvarea fiecarui nivel si adunand toate stelele in aceasta aventura haioasa!

Catapon

Misiunea ta in acest joc logic haios este sa iti distrugi inamicii cu o prastie. Tinteste precis si incearca sa lovesti tinta fara sa folosesti toata munitia. Din cand in cand vor mai aparea iepuri curiosi, insa nu-i lovi si gaseste cea mai buna modalitate de a rezolva fiecare nivel.

Mourn

Esti prins intr-un loc intunecat, iar singura scapare este o usa misterioasa, poti sa gasesti solutia corecta? Deblocheaza iesirea prin colectarea uneltelor si foloseste-ti puterea speciala pentru a ajunge in locuri greu accesibile. Descopera rezolvarea fiecarui nivel si evadeaza din acest loc.