JOCURI SALVEAZA PUII ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri salveaza puii (4 rezultate)

jocuri salveaza puii

Salveaza Astronautii 2

Extraterestrii sunt pe cale sa atace din nou! Pune-ti mintea la contributie si construieste structuri de rezistenta care sa ii apere pe astronauti de laserul navelor spatiale. Ai un numar limitat de obiecte pe care le poti folosi pentru a construi adaposturile, gandeste-te bine la solutie inainte sa o pui in practica si distreaza-te rezolvand nivelurile din jocul logic.

Salveaza Manechinul

Arunca papusa de carpa in afara ariei de joc. Fie ca trebuie sa zboare cu un balon sau sa cada printre crapaturi, trebuie sa iti folosesti inteligenta si sa pui la cale un plan pentru a scapa de papusa din joc. Un joc de logica amuzant si accesibil.

Salveaza Puii 2

Salveaza puii de gaina si ajuta-i sa ajunga in cuib printr-o insiruire de actiuni logice. Foloseste-ti cunostintele de fizica si gravitatie pentru a elimina in ordinea corecta elementele ce tin puiul departe de cuib.

Salveaza Puii

Un joc interesant de gandire, in care trebuie sa elimini obiectele din joc, in asa fel incat toti puii sa ajunga in cuib. Ai grija ca nici o alta pasare sa nu cada in cuibul de gaina.