JOCURI SAMURAI ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri samurai (9 rezultate)

jocuri samurai

Ultimul Samurai

Joaca rolul ultimului samurai din lume si distruge-ti inamicii pentru a fi laudat de catre imparat. Mergi prin labirinturile fara sfarsit, aduna sulurile de hartie si ajunge la portal dupa ce iti termini misiunea.

Armata Razboinicilor Ninja

Inamicii se apropie si vor sa distruga templele din tinutul tau pentru a elibera un spirit malefic. Creeaza-ti propria armata de razboinici ninja ca sa iti protejezi tinutul si sa ii invingi pe intrusi. Plaseaza luptatorii si turnurile de aparare in toate punctele cheie si pregateste-te pentru luptele dintre razboinicii ninja si samurai.

Vulpea Samurai

Un grup de criminali au rapit copiii de la adapost, asa ca trimite vulpea samurai pentru a-i salva din mainile inamicilor. Fii gata de lupta in acest joc nou de actiune si invinge-ti adversarii. Ai grija la capcanele din drum si colecteaza cat mai multe monede pentru a plati calugarului, altfel acesta nu te va lasa sa-ti continui calatoria.

Ninja Brawl

Infrunta, ca un adevarat samurai, armata rea a clanurilor ninja si incearca sa eliberezi regiunea de sub ocupatia fortelor malefice. Colecteaza toate bonusurile si imbunatateste-ti stilul de lupta, alegand alti eroi sau arme mai bune.

The Lone Ninja

Jocuri de actiune! Infrunta toti samuraii inamici din fiecare nivel si infrange shogunul cel rau!

Ninja Kid

Invinge toti inamicii pentru a trece la nivelul urmator!

Ninja Quest

Invinge-ti adversarii ca un adevarat samurai!

Year of the Snake

Aparati satul si onoarea de samurai, infruntand monstrii si creaturile stranii!