JOCURI SARITURA ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri saritura (82 rezultate)

jocuri saritura

Seful Talharilor 2

Talharul curajos revine intr-un nou de actiune pentru a fura aurul inamicilor sai. Intra in rolul hotului si infrunta soldatii inarmati care iti stau in cale. Sari sau strecoara-te pe sub obstacole cu indemanare si du la capat misiuni periculoase. Foloseste banii adunati pentru a cumpara upgraduri noi care te vor ajuta sa devii invincibil.

Zombi fara Cap 2

Misiunea lui Carl de a reveni in lumea celor vii continua cu incercarea de a gasi piesele pierdute ale lui Tesla. Ajuta-l pe monstrul amuzant sa adune toate rotitele aurii si sa treaca cu bine obstacolele din labirint. Acest zombi isi poate schimba si detasa capul, asa ca foloseste-l pentru a schimba mecanismele din drum si ca sa ajunga la fiecare iesire teafar.

Cascadorii pe Bicicleta

Esti gata sa faci cascadorii periculoase cu biciclete BMX? Testeaza-ti indemanarea in acest joc sport nou si indeplineste toate misiunile din arena. Aduna bonusuri de viteza, treci prin portaluri si urca pe rampe pentru a putea face super acrobatii. Odata ce ai colectat punctele necesare poti debloca personaje, terenuri si biciclete pentru noi provocari!

Campionatul de Parkour 3D

Depaseste-ti limitele si traieste intens o cursa de neuitat intr-un nou campionat de parkour 3D. Fugi, escaladeaza cladiri, evita obstacolele din oras si aduna bonusurile de pe fiecare traseu. Vei avea ocazia sa realizezi acrobatii spectaculoase cand vei sari deasupra prapastiilor, iar viteza de reactie iti va fi testata pe deplin cand vei aluneca pe geamurile cladirilor. Acesta nu e un joc de sport pe care vrei sa il ratezi!

Zombi fara Cap

Carl este un zombie amuzant si neobisnuit care a revenit in lumea celor vii pentru a-si incheia socotelile. Sari pe platforme, detaseaza-i capul si foloseste-l pentru a schimba mecanismele din jocul logic. Obiectivul este sa gasesti drumul spre iesire, dar nu uita ca si banutii de pe drum sunt importanti.

SPACE

SPACE este un super joc de actiune ce-ti testeaza reflexele si te provoaca sa duci la bun sfarsit fiecare nivel. Sari la momentul potrivit si evita obstacolele, cu multa indemanare si perseverenta poti ajunge foarte departe in aventura universului Space.

Clone Extraterestre

In acest joc de gandire esti un extraterestru prizioner pe o planeta periculoasa, care are super puterea de a se putea clona. Foloseste aceasta putere pentru a crea clone care sa te ajute sa treci peste diferitele capcane din nivele.

Campion la Parkour

Alearga cat de repede poti si treci peste obstacolele din oras ca un adevarat profesionist. Sari la momentul potrivit si ai grija sa nu te accidentezi, apoi colecteaza bauturile energizante pentru a prinde puteri. In acest joc de sport trebuie sa parcurgi o distanta cat mai mare pentru a putea iesi campion. Sa vedem pana unde poti ajunge!