JOCURI SCOR ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri scor (90 rezultate)

jocuri scor

BrickZ

Ghideaza sarpele cu degetele sau cu mouseul astfel incat sa spargi cat mai multe caramizi. Iti poti mari lantul cu vieti aditionale, si sa creezi cel mai mare sarpe. Poti ajunge la un scor cat mai mare?

Ninja Ranmaru

In acest joc de aventura trebuie sa mergi in continuu pe un drum plin de piedici si adversari, de care va trebui sa te feresti si sa lupti. Alege optiunea corecta atunci cand intampini un obstacol pentru cel mai mare scor!

8 Gears

Uneste circuitele intre ele pentru a aprinde toate becurile in acest joc logic distractiv 8 Gears! Muta mecanismele in locurile potrivite, evita obstacolele si completeaza fiecare nivel folosind putine miscari pentru a avea un scor perfect.

Block Movers

Muta piesa verde la zona marcata cu "x" si scapa de orice alta piesa care iti sta in cale. Foloseste cat mai putine miscari pentru a muta piesa ca sa ai scorul perfect.

Pelé: Soccer Legend

Traieste viata fotbalistului celebru Pelé in acest joc simulator si devino cel mai bun jucator din Brazilia. Da cele mai tari goluri pentru un punctaj impresionant, iar tu poti fi campionul cupei.

Frosty Donuts

Conecteaza gogosile glazurate si formeaza combinatia corecta pentru a avea cel mai mare scor!

Andy's Golf

Antreneaza-te pe terenul de golf al lui Andy pentru a deveni cel mai bun jucator de golf! Aici vei avea parte de multe provocari care te vor ajuta sa-ti imbunatatesti indemanarea la acest sport complex.

Bubble Charms

Aseaza bulele de aceeasi culoare una langa cealalta pentru a le sparge in acest joc logic nou distractiv! Schimba bulele intre ele atunci cand ti se pare ca una nu merge si incearca sa ai cel mai mare scor posibil!

Pinguinii Zombi

In Antarctica pinguinii s-au transformat in zombi dupa ce un avion a aruncat deseuri toxice peste ei. Opreste creaturile cu ajutorul bulgarilor de zapada, pietre sau cutii din lemn si aduna toate stelele pentru a avea un scor perfect.