JOCURI SIGURANTA ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri siguranta (60 rezultate)

jocuri siguranta

Construieste Podul

Obiectivul acestui joc de gandire este de a construi un pod peste prapastiile din calea unui tren! Alege si aseaza cu mouse-ul elementele constructive din joc asfel incat peste pod sa poata trece trenul si sa ajunga la destinatie in deplina siguranta. Cand crezi ca podul este destul de rezistent, poti sa apesi butonul de "play" din partea stanga-sus a ecranului de joc.

Chitara Electrica

Intra in pielea unui interpret de muzica rock pentru ca acest joc de va absorbi cu siguranta. Trebuie sa fi foarte atent la literele care curg pe grif si sa-ti coordonezi degetele in functie de cantec pentru sunete cursive de chitara.

Politistul si Copii

Fi un bun politist rutier si dirijeaza copilasii pietoni sa treaca strada in siguranta. In acest simulator ai parte de aventura garantat! Copii devin nerabdatori si plang daca-i lasi prea mult sa astepte.

The Forest Temple

Ajuta Baiatul de Foc si Fata de Apa sa ajunga in siguranta la iesirile fiecarui nivel ale acestui joc de aventura. Cele doua personaje trebuie sa se ajute reciproc, pentru ca numai in felul acesta pot activa mecanismele, evita capcanele si depasi toate obstacolele sau pericolele cu succes!

In Another Chateau

Un joc de aventura in care trebuie sa te folosesti de pistolul special pentru a construi platforme din cutii astfel incat sa ajungi in siguranta la cabina rosie.

Saunavihta Yetis

Elimina obiectele albe in asa fel incat sa poti ajunge in siguranta la sauna cu fum negru. Nu te feri de Yeti, pentru ca ei te vor ajuta sa ajungi la destinatie, ci doar de masini, oameni de zapada si fulgi de nea!

Saunavihta

Elimina obiectele albe in asa fel incat sa poti ajunge in siguranta la sauna cu fum negru. Fereste-te de masini, oameni de zapada si fulgi de nea pentru a termina cu bine acest joc interesant de gandire.

Vestul Salbatic

Telul tau este sa castigi toate duelurile. Muta cursorul in zona de siguranta ca sa incepi. Dupa semnal, muta repede cursorul pe tinta si trage mai repede decat adversarul!

Elite Base Jump

Participa la competitia de saritura cu parasuta si fi primul care atinge pamantul in siguranta!

Bump Copter 2

Incearca sa ajungi in siguranta la steguletul rosu fara sa atingi peretii si obstacolele.