JOCURI SIMULARE ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri simulare (32 rezultate)

jocuri simulare

Legends Of Honor

Legends of Honor este un nou joc MMO de actiune produs de Goodgames Studio. Exploreaza intreaga harta cu eroul tau si vei avea parte de o intreaga experienta si de batalii.. Construieste-ti castelul si recruteaza o armata puternica. Uneste-ti fortele cu alti jucatori intr-o alianta si cucereste lumea Legends of Homor.

Pocket Wings WW2

Bine ai venit, cadet! Aici vei invata cum sa devii pilot de cascadorii. Trece prin toate cercurile in ordine, evitand obscolele zburatoare, si incearca sa termini fiecare nivel inainte sa se termine timpul!

Manager de Restaurant

Manageriaza un restaurant si dezvolta-l ca sa fie cel mai cunoscut loc de intalnire din tot orasul. Fiind un joc multiplayer online gratis, Manager de Restaurant poate fi jucat cu prietenii. Iti poti angaja prietenii sa lucreze pentru tine in timp ce tu cumperi ingrediente, decizi ce meniu va avea restaurantul astazi si dezvolti afacerea. Acest joc iti va imbunatatii chiar si performantele la gatit. Nu e nimic mai frumos decat un client satul si multumit de servicii. Ia-ti prietenii si construieste-ti restaurantul acum!

Manager de Club

Ai visat vreodata sa fi un DJ de club faimos sau un barman priceput la amestecarea bauturilor si crearea cocktailurilor? Este timpul sa iti pui in practica talentul. Manager de Club este un joc care iti ofera posibilitatea sa construiesti propriul tau club, sa il aranjezi cum vrei de la muzica pana la ringul de dans si bauturi. Daca vei crea ambientul perfect pentru petreceri de lux pana dimineata vei atrage atentia celebritatilor care iti vor vizita clubul si vor vorbi despre tine. Zguduiti ringul de dans! Creeaza-ti propriul club acum si da cele mai tari petreceri!

Fermier Virtual

Un nou joc in care iti creezi propria ferma si faci tot ce este nevoie ca sa o dezvolti si sa o imbunatatesti. Cresti legume si fructe, le aduni, plantezi pomi fructiferi, cresti animale si le ingrijesti, totul pentru trofee si upgrade-uri. Aduna-ti prietenii sa joace cu tine si sa isi faca propriile ferme ca sa va ajutati. Construieste cea mai frumoasa ferma din lume!

Viata de Mafiot

Traieste o viata de mafiot intr-un oras mare in care pericolul pandeste peste tot. Ca un adevarat mafiot ai un cap mafiot al carui ordine le respecti si duci la capat actiuni ilegale implinind misiunile acestuia. Facand parte din categoria de jocuri multiplayer gratis trebuie sa te bati cu alti mafioti din intreaga lume ca sa ai o viata de mafiot mai buna, sa iti cumperi lucruri noi la negru pentru a-ti imbunatati performantele de talhar. Jocuri cu bataie subtila, actiuni de mafiot.

Prepara Cocktail

Esti barman, prepara bauturile in asa fel incat sa nu-ti dai duhul dupa ce le consumi. Mixeaza bauturile din bar pentru a obtine cocktailuri gustoase.

Barmanita

Esti barman intr-un restaurant si trebuie sa servesti sucuri, bere si cocktailuri pentru a castiga bani si a atinge tinta. Multumeste toti clientii pentru a trece nivelul.