JOCURI SOFER ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri sofer (46 rezultate)

jocuri sofer

Raliu Extrem

Raliuri extreme, masini de top si o intrecere doar pentru soferi profesionisti - asta te asteapta in noul joc de sport. Lasa-ti oponentii in urma si treci primul linia de sosire, trofeul trebuie sa fie al tau de fiecare data. Poti deveni invincibil daca faci o oprire in garaj pentru a-ti upgrada viteza, acceleratia si armele. Pe locuri, fii gata, start!

Cascadorii Periculoase

Urca la volanul masinilor de teren intr-un nou joc de sport si fa cascadorii care-ti taie respiratia.. Accelereaza la momentul potrivit pentru a-ti lua suficient avant si ai grija ca la aterizare sa nu te accidentezi. Drumul e dificil si plin de obstacole, dar daca esti un sofer bun, la linia de sosire te va astepta cu siguranta o medalie.

Curse Interzise

Urca la volan si ia-te la intrecere cu alte masini si camioane pentru a-ti arata talentele de sofer. Indeplineste cerintele fiecarei misiuni si fa diverse cascadorii pentru a termina nivelul cu un scor cat mai mare. Dupa fiecare victorie iti poti upgrada acceleratia, franele, aerodinamica sau poti cumpara noi masini care sa faca fata curselor din campionat.

Lectii de Parcare

Esti la scoala de soferi si inveti parcari. Trebuie sa parchezi masina infruntand traficul fara sa faci accident sau sa il blochezi. Garare cu spatele sau parcare la bordura, trebuie sa fii expert si sa conduci masina ca un profesionist pentru a trece toate nivelele.

Sofer printre Zombi

Un joc interesant cu camioane care combina foarte bine jocuri cu masini si jocuri cu zombi. Esti un sofer de camion care trebuie sa evadeze din cimitirul plin cu zombi infometati. Foloseste-ti indemanarea pentru a trece cu bine peste obstacole si incearca sa nu te rastorni. Colecteaza bonusurile si activeaza nitro ca sa prinzi viteza.

Ambulante Devastatoare

Toti soferii isi doresc sa conduca macar o zi o ambulanta. Lipsit de orice fel de legi, trebuie sa alergi intr-o cursa nebuna contra cronometru prin oras, conducand cea mai rapida ambulanta ca sa duci pacientii la spital. In acest timp vei calca o multime de pietoni si vei distruge cu totul peisajul urban.

Arena Cascadorilor 2

Arena Cascadorilor este plina de soferi profesionisti gata sa isi distruga masinile demoland constructii pline cu masini si marionete de testare. Dezvolta-ti o masina de cascadorii imbunatatindu-i suspensiile, viteza si chiar puterea de distrugere pentru ca apoi sa o folosesti in demolari de constructii si distrugeri de masini in arena cascadorilor.

Distrugatorul 4x4

Esti un sofer nebun la volanul unui distrugator 4x4 si gonesti prin oras cu viteza calcand pietoni si distrugand masinile parcate. Pastreaza echilibrul masinii tale si asigura-te ca produci cat mai multe daune obiectelor si oamenilor din drumul tau, ca un adevarat distrugator.

Evadarea Soferului

Soferul a ramas prins intr-un oras cu monstrii mici, de apa si trebuie sa evadeze. Ajuta-l sa evadeze imbunatatindu-si masina cu rezervor mai mare, motor mai puternic si, ca sa reusesti sa parcurgi intreaga distanta, chiar si masini noi, mai bune. Dezvolta vehiculul soferului destul de mult incat acesta sa poata parcurge cu masina tot orasul si sa evadeze.

Camionul Anti Zombi

Orasul a fost invadat de zombie raufacatori si tu esti soferul erou care va salva orasul omorand zombie. Condu masina pe dealuri si vai in timp ce impusti cu mitralierele atasate masinii, toti zombie din drumul tau. Va fi distractiv si sangeros, deci pregateste-te pentru adrenalina pura.