JOCURI SOFER ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri sofer (46 rezultate)

jocuri sofer

Campionatul de Raliuri 3D

Un joc de sport 3D cu masini in care trebuie sa termini 20 de trasee intr-un campionat mondial de raliuri. Invinge-i pe celilati sapte oponenti si incearca sa ajungi la finalul traseului cel putin pe locul trei, pentru a castiga bani pentru upgrade-uri si bonusuri. Cu banii castigati iti vei putea imbunatati masina.

Campionatul Mondial de Raliuri

Campionatul Mondial de Raliuri a inceput! Un super joc cu masini 3D ce iti va testa calitatile de sofer la mazim! Alege-ti masina potrivita, culoarea, traseul preferat si participa la cea mai tare cursa de masini. Pentru a debloca toate cele 5 trasee, trebuie sa-ti invingi toti cei 7 oponenti si sa termini pe primul loc de fiecare data.

Campionatul de Formula 1

Esti sofer de formula 1 si participi la un campionat important. Trebuie sa parcurgi in viteza traseul si sa nu te abati cu masina de la circuit. Vei lua cupa campionilor?

Circuitul de Formula 1

Este cupa de formula 1 in joc si trebuie sa o castigi. Foloseste-ti masina inteligent, repar-o de fiecare daca cand ai ocazia si termina circuitul in primii 4 pentru a promova cursa. Pe locuri, fiti gata, start!

Calificari la Formula 1

Un moment important din cariera unui sofer de formula 1 sunt calificarile in campionat. Fii primul la linia de start si nu-ti vatama masina prea tare pentru a te califica la cupa.

Need For Speed

Mai necesita un joc nfs alte cuvinte? Ai o masina frumoasa, un traseu cu o priveliste superba si esti sofer auto. Totul se rezuma la condus in viteza cu masini tunate si adunat puncte de pe drum. Daca iesi primul, treci mai departe daca nu, repeti cursa.

Masini NFS

In need for speed, nevoia de viteza intrece orice limita, ia bonusuri turbo si nitro si intreceti adversarii din circuit cu masini tunate. Ai traseu nocturn prin oras pentru ca adrenalina sa creasca. Concentreaza-te si celalalte masini nu vor avea nici o sansa in fata unui sofer ca tine.

Cursa cu Taxiul

Esti taximetrist si trebuie sa conduci un taxi cu viteza foarte mare, Evita masinile din trafic si sari peste fiecare masina de pe traseu, cu multa indemanare, ca sa nu le lovesti.

Fast Track

In acest joc 3D cu masini, ai un timp limitat in care trebuie sa termini cursa pe locul intai! Dupa fiecare traseu iti poti imbunatati masina pentru a participa la celelalte curse importante.

Street Menace

Un nou joc de sport cu masini. Participa la cursele ilegale prin oras si incearca sa ajungi primul la linia de sosire a fiecarui nivel. Colecteaza banii pe parcursul traseelor, ocoleste bombele si evita pe cat posibil accidentele.