JOCURI SPARGE BILE ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri sparge bile (6 rezultate)

jocuri sparge bile

Bile Captive

Bila rosie se afla in captivitate, dar tu o poti ajuta sa evadeze folosind alte bile pentru a sparge cusca. Unele dintre ele pot exploda, unele sunt mai grele si altele mai usoare, deci ai grija cum le combini pentru a termina jocul logic. Ai un numar limitat de incercari, dar nu sta prea mult pe ganduri. Daca gasesti solutia potrivita repede, poti avea un scor mai mare.

Bila Termica

Coordoneaza bila termica in asa fel incat sa poti topi cuburile de gheata. Foloseste-ti inteligenta pentru a rezolva jocuri bile in acest puzzle. Sparge piatra care tine departe bila de cutiile inghetate si incearca sa treci la nivele superioare mult mai complexe. Cand devine prea greu ai mereu la dispozitie butonul “replay” pentru o noua incercare.

Sparge Bilele

Foloseste-te de gravitatie, de legile fizicii, si cu putin noroc vei putea sa destrugi toate bilele din fiecare nivel al acestui joc de gandire. Fa click pe 3 sau mai multe bile de aceeasi culoare pentru a le distruge!

Mball

Elimina toate caramizile pentru a trece la nivelel urmatoare.

Bear and Cat

Grupeaza cel putin 3 bile de sticla de aceeasi culoare, pentru a le sparge. Nu lasa bilele sa ajunga la postul de comanda.

Bile

La fiecare nivel trebuie sa spargi un anumit numar de bile in timpul acordat nivelului respectiv. Bilele negre nu pot fi eliminate.