JOCURI SPARGE ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri sparge (44 rezultate)

jocuri sparge

BrickZ

Ghideaza sarpele cu degetele sau cu mouseul astfel incat sa spargi cat mai multe caramizi. Iti poti mari lantul cu vieti aditionale, si sa creezi cel mai mare sarpe. Poti ajunge la un scor cat mai mare?

Bubble Charms

Aseaza bulele de aceeasi culoare una langa cealalta pentru a le sparge in acest joc logic nou distractiv! Schimba bulele intre ele atunci cand ti se pare ca una nu merge si incearca sa ai cel mai mare scor posibil!

Creatorul Dezastrelor 6

Sparge ouale de dinozauri in aceasta noua parte a jocului logic Creatorul Dezastrelor. Foloseste toate dezastrele naturale pentru a pune in miscare obiectele, comete ca sa distrugi pereti sau cutremure ca sa scapi de bucati din platforma. Salveaza ouale de pasare si gandeste-te la raspunsul potrivit.

Sparge Fructele 2

Fructele s-au intors pentru o alta runda haioasa de provocari in aceasta continuare a jocului logic Sparge Fructele. Ciocneste fructele intre ele, schimba mecanismele pentru a le aduce mai aproape de tepuse si gaseste solutia la fiecare nivel.

Drop Me!

Ajuta niste creaturi colorate sa ajunga tefere la tubul lor! Alege momentul potrivit pentru a sparge balonul in care se afla creaturile ca ele sa cada in tub. Ai grija grija ca fiecare personaj sa se deplaseze la culoarea sa si aduna toate capsunile pentru un scor mare. Scapa de platformele care iti stau in drum, foloseste bombe si portaluri ca sa muti personajele colorate si fereste-te de creaturile malefice.

Evadarea Mexicanului 5

Pancho s-a intors intr-o noua aventura si are nevoie de ajutorul tau pentru a trece cu bine prin Polul Nord si Peru. Elibereaza calea mexicanului sa urce cat mai sus si ai grija ca baloanele sa nu se sparga. Schimba mecanismele, evita obstacolele periculoase si distreaza-te gasind solutia corecta!

Invazia Rozatoarelor 2

Bucataria ta a fost invadata de sobolani, iar acum a venit momentul de a scapa de ei. Elimina rozatoarele folosind tunul si lanseaza grenadele fumigene in directia lor. Sparge borcanele din cale cu piulete si ademeneste sobolanii in capcane cu niste cascaval mirositor. Gaseste solutia corecta si nu vei mai avea de-a face cu acesti sobolani niciodata.