JOCURI STRATEGIE MILITARA ONLINE GRATIS

Recomandari jocuri strategie militara (16 rezultate)

jocuri strategie militara

Atacul Pisicilor

Baza militara este atacata de catre pisici, asa ca pregateste-te sa te lupti cu acesti adversari periculosi! Alege cartile potrivite pentru a plasa arme in pozitii cheie, amesteca-le ca sa le schimbi si protejeaza baza. Deblocheaza carti noi dupa fiecare misiune terminata si invinge pisicile!

Razboiul Trupelor Aeropurtate 2

Ia-ti pozitia de atac si fii gata de razboi intr-un nou joc de actiune! Obiectivul e sa cuceresti teritoriile si sa duci la bun sfarsit fiecare misiune. Trimite grupuri de trupe militare in buncarele dimprejur si foloseste armele pe care le ai pentru a distruge inamicii. O strategie bine pusa la punct te poate aduce cu un pas mai aproape de victorie!

Ofensiva Extraterestra

Soldat, ocupa-ti pozitia si pregateste-ti armele de lupta! Extraterestrii vin sa iti distruga baza militara, doar o strategie bine pusa la punct te poate ajuta. Bonusurile in munitie si upgrade-urile sunt de asemenea importante pentru supravietuirea in acest joc cu impuscaturi. La atac!

Baza de Aparare

Inamicii ataca din toate partile si tu nu ai suficienti bani sa cumperi armele de care ai nevoie asa ca trebuie sa te descurci cu ce ai. Plaseaza strategic turnurile de aparare in functie de proprietatile lor. Unele sunt mai rapide, altele arunca bombe mai puternice, dar sunt mai incete. Nu te lasa lovit si incearca sa castigi cat mai multi bani pentru a face rost de mai multe tipuri de arme in acest nou joc cu impuscaturi.

Trupe in Defensiva

Foloseste trupele militare in defensiva pentru a apara nava avariata. Elimina toate creaturile extraterestre care vin in valuri atacand baza. Foloseste arme speciale si nu uita sa upgradezi trupele dupa fiecare val cheltuind banii in scop constructiv.

Aparare Comando

Un joc de strategie tip tower defense, cu upgrade-uri si scheme de aparare foarte interesante. Esti un comandant si trebuie sa iti aperi baza de valurile de atacuri inamice. Plaseaza turnuri strategic pentru a distruge inamicii inainte sa ajunga in baza, imbunatateste-le si apoi pune-te si tu pe impuscat inamici. Un joc care iti va lua ore intregi sa il termini insa se numara printre cele mai bune titluri de strategie lansate de Miniclip.

Orasul Asediat 3

Partea a 3a din jocul cu impuscaturi si multa actiune Orasul Asediat, vine cu multe unitati noi, harti care nu au mai fost explorate si in care pericolul te pandeste la fiecare pas. Tu esti eroul cel bun din jocul nostru, cel care salveaza cetatenii si vedetele distrugand armata inamica. Iti poti creea o echipa destul de complexa cu trupe specializate pe anumite arme sau vehicule, de la bazooka la mitraliera sau tancuri.

Atacul Mumiilor

Organizeaza atacul mumiilor asupra oraselor sau fi in locul defensivei altauri de fortele militare. Astfel poti asalta orasul sau poti distruge valurile de zombie sau mumii care vor sa parcurga traseul predefinit.

Orasul Asediat 2

Formeaza-ti o armata si salveaza orasul aflat sub asediu in acest joc de actiune si aventura care aduce notiunea de strategie militara si cea de joc cu impuscaturi sub acelasi nume. Rezolva toate misiunile si dezvolta-ti armata dupa fiecare schimb de focuri in jocuri strategie.

Orasul Asediat

Orasul este sub controlul teroristilor si se aud impuscaturi din toate partile. Trebuie sa salvezi cetatenii si vipurile de atacul acestora. Completand misiuni de actiune poti dezvolta unitati armate bine echipate cu upgradeuri si arme care sa omoare teroristii si sa salveze orasul. Termina fiecare misiune fara sa gresesti ca sa castigi bani sa iti formezi o echipa bine pregatita.